Ακολουθηστε μας

Backstage

Φατόρε: «Εχουμε μεγάλο κίνητρο, με πνεύμα νικητή κόντρα στον Παναιτωλικό»

Ο Βαλεντίνο Φατόρε, εστίασε στο κίνητρο που έχει ο Αρης για νέο θετικό αποτέλεσμα μετά τα δύο προηγούμενα ντέρμπι στις δηλώσεις που έκανε  εν όψει της σημερινής (14/1) εκτός έδρας αναμέτρησης του Άρη με τον Παναιτωλικό, στη Nova.

“Η ατμόσφαιρα είναι καλή στα αποδυτήρια μετά από τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα. Τώρα έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια, μετά από αυτά τα δύο ντέρμπι, στα οποία η ομάδα έδειξε τις δυνατότητές της. Το ζήτημα είναι να διατηρήσουμε αυτή τη νοοτροπία και να συνεχίσουμε έτσι” είπε και πρόσθεσε:

“Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός στα τελευταία παιχνίδια του δείχνει πρόοδο και βελτίωση. Εμείς πρέπει να μπούμε με το πνεύμα του νικητή. Πρέπει να δείξουμε τα ίδια στοιχεία, που δείξαμε στα δύο προηγούμενα ντέρμπι. Μόνο έτσι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε!”.

Ερωτώμενος αν κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι για τον Άρη το γεγονός ότι ο σημερινός αντίπαλος βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη στο βαθμολογικό πίνακα, συμφώνησε: “Σίγουρα αυτό κάνει το παιχνίδι πιο δύσκολο για εμάς. Πεινάνε για βαθμούς. Γενικώς, στο ελληνικό πρωτάθλημα ομάδες που είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα γρήγορα βρίσκονται ψηλά και το αντίστροφο. Εμείς πρέπει να παλέψουμε, βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Για το ποια πρέπει να είναι η αγωνιστική προσέγγιση του Άρη σήμερα στο Αγρίνιο, άφησε την ευθύνη στον προπονητή του: “Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Έχουμε την στρατηγική μας και αυτήν πρέπει να υπηρετήσουμε”.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage