Ακολουθηστε μας

Backstage

Μαρία Δασυγένη: Ποια είναι η εντυπωσιακή υποψήφια στην ομάδα του Στέλιου Αγγελούδη (pics)

Η Μαρία Δασυγένη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» του Στέλιου Αγγελούδη.

Μια δημοσιογράφος/freelancer που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στην περιοχή της Τούμπας και τώρα μπαίνει με όρεξη στον στίβο της πολιτικής.

Αν κάποιος την ρωτούσε πριν από ένα χρόνο αν θα ήθελε να ήταν ποτέ υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές, μπορεί να μην του απαντούσε θετικά. Όμως, εκτίμησε ότι ο Στέλιος Αγγελούδης μπορεί και θα κάνει τη διαφορά για την πόλη της. Γι’ αυτό και είπε το «ναι» στην πρόταση που της έγινε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη».


Η εντυπωσιακή υποψήφια δημοτική σύμβουλος χαρακτηρίζει «πρωτόγνωρη εμπειρία» την εμπλοκή της στα πολιτικά δρώμενα της πόλης, με την απόφασή της «να κρύβει την ανιδιοτελή προσπάθεια που τόσα χρόνια κάνουμε κάποιοι βουβά και ομαδικά», αναφερόμενη στην αγάπη της για τα ζωάκια και τους τετράποδους φίλους μας.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, λοιπόν, η Μαρία Δασυγένη ζητάει τη στήριξη σας! «Μόνο με συλλογικότητα θα καταφέρουμε να μοιραστούμε την ευαισθησία, την τρυφερότητα, τη διάθεση προσφοράς, τον προβληματισμό, την πίστη μας στην κοινωνική αλληλεγγύη και, το κυριότερο, να τα μετατρέψουμε σε πράξη και αποτέλεσμα», σημειώνει.

Ποια είναι η Μαρία Δασυγένη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και είμαι 30 ετών. Αποφοίτησα από τα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη και σπούδασα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, γλώσσα και πολιτισμό Παρευξείνιων Χωρών.


Συνέχισα τις σπουδές μου στη δημοσιογραφία και στο Ant1 Medialab και μιλάω αγγλικά και ρώσικα. Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα και στην εξυπηρέτηση πελατών και τώρα ασχολούμαι με την δημοσιογραφία και αλλά και ως freelancer στα social media.

Χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαι εθελοντικά στη διάσωση αδέσποτων ζώων αλλά και στη διανομή βασικών αγαθών σε ευπαθείς ομάδες.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage