Ακολουθηστε μας

Backstage

Λουτσέσκου: «Το μόνο που κρατάω είναι οι τρεις βαθμοί και η θέληση των παικτών»

O Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην αδυναμία των παικτών του ΠΑΟΚ να «καθαρίσουν» το ματς με την Κηφισιά και όπως τόνισε το μόνο που κρατάει είναι τους τρεις βαθμούς και τη θέληση των ποδοσφαιριστών τους να μην πέσουν θύματα έκπληξης.

«Δύο πράγματα με… εκνευρίζουν, οι συνεντεύξεις μετά τα παιχνίδια και οι μετεγγραφικές περίοδοι. Δεν είναι δίκαιο να μιλάμε για νεοφώτιστες ομάδες, το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, υπάρχουν ομάδες δυνατές και περίπλοκες να τις αντιμετωπίσεις. Κάθε ομάδα νεοφώτιστη έχει ποδοσφαιριστές με εμπειρία που κάνουν περίπλοκα τα πράγματα. Αυτή είναι η κατάσταση. Μιλήσαμε για την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού, η Κηφισιά δεν είχε τίποτα να χάσει.

Εμείς έχοντας ξοδέψει πολύ ενέργεια την Πέμπτη και ένα δύσκολο ταξίδι την Παρασκευή, ήρθαμε στο σημερινό παιχνίδι χωρίς τον καλύτερο δυνατό ρυθμό. Το ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, ήρθε το 1-0 αλλά δεν κάναμε το 2-0, υπάρχουν καταστάσεις που μπορεί να μπλέξεις. Το πιο σωστό αποτέλεσμα θα ήταν ένα καθαρό σκορ, με 2-0.

Κρατάω τους τρεις βαθμούς και τη θέληση παρόλο που δεν είχαμε τον καλύτερο ρυθμό και τη διάθεση που μας οδήγησε στη νίκη»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage