Ακολουθηστε μας

Backstage

Λόγοι υγείας οδηγούν προσωρινά στην έξοδο τον Ρόμπερτ Παλικούτσα: «Θα παλέψω να επιστρέψω πιο δυνατός»

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Ρόμπερτ Παλικούτσα αποχωρεί προσωρινά από τον Άρη για λόγους υγείας, καθώς πρέπει να ταξιδέψει στη Γερμανία και να υποβληθεί σε εξετάσεις από τον γιατρό του για τους επόμενους δύο μήνες.

Ο ίδιος ήθελε να είναι χτες στο γήπεδο και σήμερα πήγε στην προπόνηση για να ενημερώσει το ποδοσφαρικό τμήμα και να αποχαιρετήσει παίκτες και προπονητές.

Στην προσωπική του δήλωση αναφέρει: 

«Αγαπητή οικογένεια ΑΡΗ.

Από την πρώτη μέρα ένιωσα το πάθος που έχετε για αυτόν τον Σύλλογο. Αυτό το πάθος και η πίστη που έχετε αποτέλεσε την έμπνευσή μου. Έχετε εμπλουτίσει τη ζωή μου με την αγάπη που δείχνετε για αυτόν τον Σύλλογο.

Η ζωή, όμως, παίρνει μερικές φορές απροσδόκητη τροπή. Προσωπικά θέματα υγείας με αναγκάζουν να φύγω για λίγο από τη Θεσσαλονίκη. Αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση, αλλά σας υπόσχομαι ότι θα παλέψω για να επιστρέψω πιο δυνατός και να αφοσιωθώ ξανά στον ΑΡΗ.

Ο πρόεδρός μας και εγώ δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα ως βάση για τα επόμενα χρόνια. Μια νέα ομάδα χρειάζεται πάντα χρόνο για να αναπτυχθεί.

Η απίστευτη υποστήριξή σας θα δώσει σε αυτή την ομάδα το πνεύμα του νικητή και την ταυτότητα που χρειάζεται, ώστε να δουλέψει περισσότερο και πιο σκληρά από ποτέ.

Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι μαγεία. Και ο ΑΡΗΣ εκφράζει κάτι γνήσιο ποδοσφαιρικά.

Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να γίνω μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ.

ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ!»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage