Ακολουθηστε μας

Backstage

Κουλιεράκης: «Στο ντέρμπι δεν εκπροσωπούμε μόνο τον ΠΑΟΚ, εκπροσωπούμε και ένα λαό»

O Kωνσταντίνος Κουλιεράκης επέστρεψε στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του σημερινού ντέρμπι με την Άρη και στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA μίλησε για τη σημασία της αναμέτρησης, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνα διεθνή αμυντικού του ΠΑΟΚ:

«Η ομάδα είναι σε πολλή καλή κατάσταση. Έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα, είναι γεμάτο το ρόστερ. Δείχνουμε και μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε σε πολλή καλή κατάσταση από τους αγώνες μας. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και έχουμε αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι με τον Άρη».

Για την επιστροφή από τις γιορτές:

«Δείξαμε ότι για εμάς δεν άλλαξε κάτι. Τώρα που είμαστε πρώτοι παίζουμε το ίδιο, κάθε ματς για εμάς είναι σημαντικό. Να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, να έχουμε καλή απόδοση στο γήπεδο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς».

Για το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ:

«Η οργάνωση, το πλάνο που έχουμε, είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει φέτος βασικούς ή αναπληρωματικούς:

«Το πιο σημαντικό είναι ο κάθε παίκτης να δίνει το 100%. Το να έχει μια ομάδα γεμάτο ρόστερ που να παίζουν όλοι και να δίνουν το 100%, δεν θέλει κάτι άλλο. Αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο, με την απόδοση που έχουμε».

Για το αν η πρωτιά φέρνει έξτρα πίεση:

«Όχι, αυτό που σας είπα και πριν. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας είτε είμαστε πρώτοι είτε πριν που δεν ήμασταν. Παίζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο, έχουμε καλό κλίμα, δουλεύουμε σκληρά και δεν έχουμε αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα μας».

Για την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα αυτό λέει κάτι στη βαθμολογία. Ότι είμαστε ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί. Και όπως είπα, όποιος μπαίνει δίνει το 100% και είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για να δώσει καλύτερο του εαυτό για την ομάδα».

Για το ενδεχόμενο διδύμου αριστεροπόδαρων στα στόπερ:

«Οπουδήποτε μας συζητηθεί από τον προπονητή, κάθε παίκτης είναι πρόθυμος να παίξει. Θα μας λείψουν δυο σημαντικοί παίκτες από την ομάδα (σ.σ.: Έκονγκ και Σαμάτα) αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι να καλύψουμε το κενό που θα υπάρχει και να παίζουμε το ίδιο».

Για την κατάσταση του αντιπάλου και το άδειο γήπεδο:

«Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, έχουμε τον καλό μας εαυτό, δουλέψουμε στο γήπεδο και τηρήσουμε το πλάνο του προπονητή δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ασχέτως σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος. Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάξουμε εμάς, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θέλουμε να παίζουμε μπροστά σε κόσμο, είναι πιο ωραίο το παιχνίδι είτε παίζεις στην έδρας σου είτε όχι. Δεν έχουμε όμως παρά να σεβαστούμε την απόφαση που έχουν πάρει και να παίξουμε το παιχνίδι χωρίς κόσμο».

Για το αν είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι κόντρα στον Άρη:

«Είναι άλλο ένα παιχνίδι για την ομάδα. Είναι τρεις βαθμοί σημαντικοί, αλλά είναι ιδιαίτερο ματς, είναι το ντέρμπι της πόλης και δεν εκπροσωπούμε μόνο την ομάδα, εκπροσωπούμε και ένα λαό από πίσω και είμαστε όλοι κατάλληλα προετοιμασμένοι γι’ αυτό».

Για τους σημαντικούς παράγοντες σε ένα τέτοιο ντέρμπι:

«Σίγουρα είναι η αποφασιστικότητα, το πάθος, νομίζω αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Αν μπεις με αποφασιστικότητα και πάθος και γνωρίζεις σε τι παιχνίδι μπαίνεις να παίξεις, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι και το πιο δύσκολο».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage