Ακολουθηστε μας

Backstage

Καλώς τον… Δένδια: «Κερδίσαμε τον Άρη παρά… μην πω τώρα για τη διαιτησία»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στο ένατο οικονομικό φόρουμ στους Δελφούς, αναφέρθηκε στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό κι έκανε παράπονα για τη διατησία με τον Αρη!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ρωτήθηκε αν βλέπει την ομάδα του να κατακτά το νταμπλ στο ποδόσφαιρο και τη EuroLeague στο μπάσκετ. Ο ίδιος απάντησε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει, αλλά βλέπει δύσκολα τα πράγματα, ενώ στάθηκε και στη… διαιτησία του αγώνα με τον Άρη (εδώ γελάμε!).

«Θίξατε ένα ευαίσθητο σημείο της καρδιάς μου. Έχω την ευτυχία να δω τον Παναθηναϊκό να κάνει απίστευτα πράγματα. Ήμουν μέσα στο Άμστερνταμ Αρίνα, όταν κερδίσαμε τον Άγιαξ με 1-0. Ήμουν παιδάκι μέσα στη Λεωφόρο όταν κερδίσαμε την Γιουβέντους με 4-2. Θυμάμαι στην ασπρόμαυρη τηλεόραση να κερδίζουμε τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές για τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε και φέτος αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Βέβαια πήγαμε πολύ καλά με τον Άρη, κερδίσαμε 2-0. Παρά… μην πω τώρα για τη διαιτησία», είπε ο Δένδιας για τον Παναθηναϊκό.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage