Ακολουθηστε μας

Backstage

Η ατάκα του Μάντζιου: «Θέλω το Κύπελλο όσο τίποτε άλλο»

Ο Ακης Μάντζιος οδήγησε τον Αρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πανηγύρισε έξαλλα:  «Είναι μια μεγάλη στιγμή για την οικογένεια του Άρη. Είμαστε στον τελικό μετά από 14 χρόνια. Εναν θεσμό που τον κυνηγάμε κάθε χρόνο. Δικαιωματικά περάσαμε στον τελικό φέτος. Είναι μεγάλη βραδιά για όλους, δίνουμε χαρά στον κόσμο. Περιμέναμε μια ομάδα που θα αμυνθεί μαζικά. Το ξέραμε αυτό, θέλαμε ένα γκολ στην αρχή για να ηρεμήσουμε. Δεν τα καταφέραμε. Οσο προχωρούσε το ματς, υπήρχε άγχος, αλλά δεν νομίζω πως απειληθήκαμε από τον Παναιτωλικό.

Γνωρίζω πολύ καλά τι εστί Άρης και τι εστί μια ομάδα να θέλει να πάρει έναν τίτλο. Ξέρω την πίεση, ξέρω την θέληση για το Κύπελλο από όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι ίσως και με την εικόνα ματς στην αρχή του πρωταθλήματος, ίσως ο κόσμος να μην πίστευε τόσο πολύ. Μετά η ομάδα βελτιώθηκε και μετά φάνηκε πως ήταν η χρονιά μας να πάμε σε έναν τελικό. Είχα να διαχειριστώ μια ομάδα με προβλήματα, με τραυματισμούς, με ανομοιογένεια. Στόχος ήταν να πάμε στον τελικό και δικαιωματικά τα καταφέραμε. Ο κόσμος μας είναι υπέροχος, μας βοήθησε πάρα πολύ. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρό μας, στην διοίκηση. Από αύριο θα δούμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολα να διεκδικήσουμε την 4η θέση, ας είμαστε ρεαλιστές. Στοχεύουμε στο Κύπελλο μετά”

Για το τι συνέβη στα αποδυτήρια: “Στα αποδυτήρια έγινε χαμός! Λίγα παιδιά ένιωθαν την καλή ή κακή πίεση για το Κύπελλο. Αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά, κατάλαβαν το βάρος αυτός της φανέλας. Εχουμε γκρουπ παικτών με καλούς χαρακτήρες. Ολοι βοήθησαν να έχουμε ένα καλό κλίμα και να πετύχουμε τον στόχο του Κυπέλλου”.

Για το ότι ως παίκτης του Πανιωνίου είχε πάρει το Κύπελλο απέναντι στον Παναθηναικό: “Θέλω το Κύπελλο όσο τίποτε άλλο! Το θέλω για εμένα, για όλο τον οργανισμό, για τον κόσμο. Θα κάνουμε τα πάντα…”.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage