Ακολουθηστε μας

Backstage

Η ανάλυση του Χουτεσιώτη για τη Λαμία: «Συγκέντρωση, ανάπτυξη, ρυθμός, ισορροπία»

Ο γκολκίπερ του Άρη Λευτερης Χουτεσιώτης, μίλησε για το αποψινό ματς στη Λαμία στα κανάλια Novasports.

Αρχικά, σχετικά με τις πρώτες εμπειρίες του ίδιου με τη νέα του ομάδα, δήλωσε: “Είναι ιδανικό ότι έκανα το ντεμπούτο μου με τον Άρη κι αγωνίστηκα σε δύο παιχνίδια συνεχόμενα, όμως, δυστυχώς η παρουσία μου σε αυτούς τους αγώνες δεν συνδυάστηκε με κάποια νίκη. Από τα παιχνίδια αυτά, που προηγήθηκαν, πρέπει να κρατήσουμε ως ομάδα τα θετικά. Τα στοιχεία αυτά, που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε. Γενικώς, εστιάζουμε στους επόμενους στόχους μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είναι πάντα εύκολα τα πράγματα. Ευτυχώς, έχουμε κάνει πρόοδο ως ομάδα και θέλουμε να βελτιώσουμε κι άλλο την εικόνα μας”.

Σχετικά με τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσει η ομάδα του Άρη, επισήμανε: “Τα διαστήματα που είχαμε την κατοχή της μπάλας και είχαμε σωστή ανάπτυξη. Επίσης, είχαμε διαστήματα που ως ομάδα είχαμε δυναμισμό στο παιχνίδι μας. Αυτά πρέπει να τα κρατήσουμε και να χτίσουμε σε αυτά”.

Όσο για το αν πιστεύει ότι παρά την απογοήτευση από τις δύο προηγούμενες ήττες οι “κίτρινοι” θα το γυρίσουν άμεσα, απάντησε: “Το εύκολο είναι να απογοητευτείς και να μείνεις σε αυτό. Το δύσκολο είναι να εστιάσεις στην καθημερινότητά σου, στη δουλειά σου και να προσπαθήσεις να βελτιωθείς. Εμείς αυτό επιλέγουμε. Να χτίσουμε κάτι καλό. Έχουμε μπροστά μας μια ολόκληρη σεζόν. Θα ήταν ιδανικά να συνεχίζαμε στην Ευρώπη και να ξεκινούσαμε με μια νίκη στην Ελλάδα, όμως, δεν μένουμε σε αυτά. Συνεχίζουμε… Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες!”

Για τον αγώνα με την Λαμία και τι πρέπει να κάνει ο Άρης σε αυτόν, είπε: “Πρέπει να πατήσουμε στα καλά μας στοιχεία. Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι. Μπροστά μας έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, μια ομάδα δυνατή στην έδρα της. Πρέπει να έχουμε σωστή ανάπτυξη και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Να έχουμε ισορροπία αμυντικά και επιθετικά”.

Και για τον αντίπαλο τόνισε: “Έχουμε εντοπίσει τι πρέπει να προσέξουμε από τον αντίπαλο. Είναι καλοί στο άμεσο παιχνίδι και στις κόντρα επιθέσεις”.

Για να καταλήξει: “Είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη για εμάς. Και σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και κάθε αγωνιστική!”

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage