Ακολουθηστε μας

Backstage

Η άμυνα του Αρη στο προσκήνιο – Οι σκέψεις του Μάντζιου και τα δεδομένα πριν τα ντέρμπι

Ο προπονητής του Αρη Ακης Μάντζιος βλέπει ότι σε αρκετές θέσεις συνεχίζει να μην έχει λύσεις και σκέφτεται σοβαρά να μαζέψει τις γραμμές και να ρίξει το βάρος στην άμυνά του, καθώς έρχονται δυνατά παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Η αλλαγή πλεύσης δικαιολογείται και από τους αντιπάλους, ενώ μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στον Αρη να κάνει ζημιά στην κόντρα επίθεση.

Επιπλέον στο ματς με τον Παναθηναϊκό, εκτός απροόπτου θα έχει όλους τους βασικούς, καθώς θα γυρίσει στο κέντρο της άμυνας ο Φαμπιάνο που εξέτισε την ποινή του, αλλά και ο Οντουμπάτζιο, που φαίνεται ότι θα είναι στη διάθεση του Μάντζιου.

Στα σχέδια επί χάρτου έχει προβλεφθεί ακόμα και με άμυνα με τρεις αμυντικούς, καθώς οι εξτρέμ δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα (το αντίθετο μάλιστα) και υπάρχουν διαθέσιμοι οι Οντουμπάτζιο και Φεράρι, που μπορούν να υπηρετήσουν πλάνο παίζοντας σε όλη την πτέρυγα. Προς το παρόν βέβαια μιλάμε για κάποιες από τις σκέψεις που υπάρχουν προσωρινά και θα φανεί αν θα ωριμάσει σαν ιδέα και μέσα από τις προπονήσεις.  Γενικά πάντως αναμένονται αλλαγές και σε πρόσωπα στην ενδεκάδα, μέχρι να βρεθεί ο βασικός κορμός, που θα αποδίδει και θα προσφέρει διάρκεια μέχρι τουλάχιστον να έρθουν και οι μεταγραφικές προσθήκες τον Ιανουάριο, που θα μπαλώσουν τρύπες και θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage