Ακολουθηστε μας

Backstage

H επίσκεψη στην Τούμπα και η φανέλα του Ντεσπόντοφ που ξεπουλάει στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ (vids)

Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε το βουλγαρικό «sportal.bg» για χάρη του Κίριλ Ντεσπόντοφ. Οι Βούλγαροι δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν το γήπεδο της Τούμπας και την μπουτίκ του ΠΑΟΚ, εκεί όπου αντιλήφθηκαν τη λατρεία των φίλων του «Δικεφάλου» για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

«Εδώ και αρκετές ημέρες στη Θεσσαλονίκη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε ευφορία μετά τη μεταγραφή του Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Βουλγαρίας τα τελευταία δύο χρόνια είναι η νέα προσθήκη στην ομάδα από τους νότιους γείτονές μας. Επισκεφθήκαμε το «ασπρόμαυρο» μαγαζί στο γήπεδο της Τούμπας και οι εργαζόμενοι μας έδειξαν τη φανέλα με το 77 που θα φοράει ο Ντεσπόντοφ», σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη φανέλα του Κίριλ Ντεσπόντοφ. Από τη στιγμή που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ έχει ήδη πουληθεί ένα σοβαρό νούμερο από φανέλες με το όνομά του. Οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία να τον δουν να αγωνίζεται», υποστήριξε ένας υπάλληλος της μπουτίκ.

«Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έγινε επίσημα μέλος της ομάδας στις 4 Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός, ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, πάλευε για την υπογραφή του», σημειώνουν οι Βούλγαροι.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage