Ακολουθηστε μας

Backstage

Έντονη δυσαρέσκεια για Σισέ στον Ολυμπιακό, τον «τελειώνει» ο Μίτσελ

Στον Ολυμπιακό όχι μόνο δεν μπορούν να… σταυρώσουν νίκη στην Ευρώπη, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν και το θέμα με τον Πάπε Αμπού Σισέ, ο οποίος έγινε στόχος της κερκίδας, μετά το τραγικό του λάθος που απέφερε το δεύτερο γκολ της Καραμπάχ.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ αποδοκιμάστηκε έντονα από την κερκίδα κατά την αντικατάστασή του. Ο Μίτσελ τον «τελείωσε» βγάζοντας τον από το γήπεδο, δευτερόλεπτα μετά το λάθος, ενώ δεν τον κάλυψε ούτε με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. «Δεν είδα την κίνησή του αλλά μου το είπαν. Όταν ένας παίκτης κάνει λάθη στο γήπεδο μπορείς να το δεχθείς αλλά όχι όταν κάνει λάθη εκτός γηπέδου. Όταν κάνεις λάθη εκτός γηπέδου είναι πιο σοβαρό», είπε ο Ισπανός προπονητής.

Ο Σισέ την ώρα που άκουσε τις αποδοκιμασίες από την «ερυθρόλευκη» κερκίδα, αντέδρασε γυρνώντας και δείχνοντας επιδεικτικά το όνομα στη φανέλα του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Πειραιωτών, ο Σενεγαλέζος δεν έμεινε εκεί, καθώς με τη λήξη του αγώνα, αποχωρώντας για τα αποδυτήρια, αντέδρασε στα όσα άκουγε από την κερκίδα και έβρισε κάποιους οπαδούς στα ελληνικά.

«Το πειθαρχικό παράπτωμα του Σισέ και η συμπεριφορά του δεν θα περάσουν… έτσι», λένε στο λιμάνι και αυτό δείχνει ότι το θέμα του θα έχει και συνέχεια.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage