Ακολουθηστε μας

Backstage

Ατάκες-μνημείο Καραπαπά: «Όλη η Ελλάδα είδε τον τραυματισμό του Γκαρθία στην Τούμπα»!

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, κατέθεσε ως μάρτυρας στην απολογία του Ολυμπιακού ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για τα γεγονότα που οδήγησαν στη διακοπή του πρόσφατου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τους συνηγόρους του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Όσκαρ Γκαρθία στο αλησμόνητο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το 2018, που οδήγησε στη μη έναρξη του και στην τιμωρία του «Δικεφάλου», που έχασε την αναμέτρηση στα χαρτιά.

«Στη περίπτωση Γκαρσία υπάρχει τραυματισμός που τον είδε όλη η Ελλάδα. Είχαν ανοίξει τα χείλια του, έτρεχε αίμα. Ήταν αποτυπωμένος τραυματισμός στις κάμερες. Αν μπορείτε να συγκρίνεται τους δύο τραυματισμούς, έχουμε διαφορετική άποψη. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει γνωμάτευση του γιατρού αγώνα με Γκαρσία γιατί πολύ απλά γιατρός αγώνα ήταν ο γιατρός των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Ο γιατρός δεν είπε ποτέ στον διαιτητή ότι δεν ήταν ικανός ο Χουάνκαρ να αγωνιστεί. Η ερώτηση δεν έπρεπε να είναι fit or not fit. Έπρεπε να είναι ικανός ή οχι. Και εγώ είμαι fit αλλά δεν μπορώ να παίξω», υποστήριξε ο Κώστας Καραπαπάς.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage