Ακολουθηστε μας

Backstage

«10 λιγότερες ανισότητες»! Πρωτοπόρος ο Άρης με σαφές μήνυμα: «Το ποδόσφαιρο είναι για όλους» 

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση, για πρώτη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο (αλλά και σε κάθε ομαδικό άθλημα), της οργανωμένης και συστηματικής εφαρμογής της μεθοδολογίας του Σχολιασμού Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής, ΑDeC)))livex, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

«Άτομα με οπτικές αναπηρίες, αλλά και εμποδιζόμενα άτομα, μπόρεσαν, να ζήσουν βιωματικά κάθε παιχνίδι της ομάδας μας φέτος, όπως όλοι οι βλέποντες.

Μια δράση στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ, αποτυπωμένη στην «Αgenda 2030, 17 στόχοι αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών», ικανοποιώντας τον στόχο «10 λιγότερες ανισότητες».

Ο οργανισμός «EΧΕDRAMark, unit of NKLABS» με τα πιο σύγχρονο διαθέσιμα εργαλεία ΑΙ τεχνολογίας και τη βραβευμένη μεθοδολογία ΑDeC)))livex κάνει τη δράση εφικτή στο γήπεδό μας» αναφέρει η ΠΑΕ Άρης.

Παράλληλα ενημερώνει πως έχει ήδη ξεκινήσει την προεργασία για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της νέας σεζόν, όπως φυσικά και για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2023-2024. Πρόκειται για μια δράση με διαρκές κοινωνικό αποτύπωμα και ξεκάθαρο μήνυμα: Το ποδόσφαιρο είναι για όλους. 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage