Ακολουθηστε μας

Football Insider

Τζόναθαν Γκόμεζ: Από μια οικογένεια που παίζει… όλη μπάλα! (videos)

Ο Τζόναθαν Γκόμεζ, για τους φίλους «JoGo», καθώς το πλήρες όνομά του είναι Jonathan Germán Gómez Mendoza, βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Αλήθεια, ποιος είναι ο αριστεροπόδαρος Αμερικανός, με καταγωγή από το Μεξικό, ποδοσφαιριστής που σε λίγες ημέρες (1 Σεπτεμβρίου) θα γίνει 21 ετών και ήρθε στα μέρη μας αποτελώντας την έβδομη μεταγραφική κίνηση των Πρωταθλητών Ελλάδας, μετά τους Τσιφτσή, Θυμιάνη, Καμαρά, Κεντζιόρα, Τισουντάλι και Τσάλοφ;

Ο Τζόναθαν Γκόμεζ προέρχεται από οικογένεια που λατρεύει το ποδόσφαιρο. Το DNA της «στρογγυλής θεάς» κυλάει στο αίμα τους.

Ο πατέρας του Χερμάν έπαιζε ποδόσφαιρο και το «μικρόβιο» πέρασε στον πρωτότοκο της φαμίλιας Γιόχαν. Ετσι ο Τζόνοθαν που ήταν ο 2ος γιος της οικογένειας «κόλλησε» εύλογα με τον αθλητισμό, όπως και η μικρότερή του αδερφή Τζοάνα που είναι τώρα περίπου 16 ετών και επίσης παίζει σε ακαδημία, ενώ παράλληλα ασχολείται και με την ενόργανη γυμναστική.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του είναι μεσοεπιθετικός και στα 18 του πέρασε τον Ατλαντικό από το Ντάλας όπου και ήταν για λογαριασμό της Πόρτο. Στους «Δράκους» έπαιξε στη δεύτερη ομάδα τους και φορά πλέον τη φανέλα της γερμανικής Μπραουνσβάιγκ όπου και συνεχίζει την καριέρα του.

Για να γίνει εύκολα αντιληπτή η αγάπη που έχουν όλοι στο πατρικό του για το άθλημα αξίζει να σταθούμε σε κάτι που ανέφερε η Τζοάνα Γκόμεζ. «Λίγο πριν κλείσω τα 3 και μπω στα 4 ήταν η Ημέρα του Πατέρα και είπα στη μητέρα μας να γράψει εκ μέρους μου ένα γράμμα στο μπαμπά μου όπου του ζητούσα να γίνει ο προπονητής μου»!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by theGomezway (@thegomezway)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football Insider