Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ: Η Εσπανιόλ «ανέβηκε» και ο Μπρέθγουεϊτ άνοιξε την πόρτα της εξόδου! (video)

Η ήττα στο πρώτο ματς από την Οβιέδο (1-0) δεν εμπόδισε την Εσπανιόλ να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση και με το τελικό 2-0 να πανηγυρίσει την επιστροφή της στη La Liga.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τα γκολ του Πουάδο στο 44′ και 45’+2.

Έτσι η ομάδα από την Βαρκελώνη ακολούθησε στα «μεγάλα σαλόνια» τις Λεγανές και Βαγιαδολίδ που τερμάτισαν στην πρώτη και δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας και είχαν εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο.

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε βασικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρότι είχε ενοχλήσεις και δεν είχε κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Δανός επιθετικός, που έχει στα χέρια του πρόταση από πλευράς των πρωταθλητών Ελλάδας και καλείται να πάρει την απόφαση του για το μέλλον του, στράφηκε κατά της ισπανικής ομάδας!

«Για να δούμε εάν θέλουν να συνεχίσω στην ομάδα. Γιατί η πρόταση που μου έκαναν έναν χρόνο πριν έδειξε ότι δεν υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό μου!» είπε αρχικά ο Μπρέθγουεϊτ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ακόμα δεν ξέρω σχετικά με το μέλλον μου. Έχω δουλέψει σκληρά για να βοηθήσω την Εσπανιόλ να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

«Τώρα είμαι ελεύθερος, μπορώ να φύγω ελεύθερος», είπε ο Δανός πριν τονίσει ότι «ο σύλλογος, η ομάδα και οι οπαδοί αξίζουν να είναι στην πρώτη κατηγορία», αλλά «τώρα πρέπει να ξεκουραστώ».

Όπως ήταν φυσικό τα όσα είπε ο Μπρέθγουεϊτ περί έλλειψης σεβασμού προς το πρόσωπό του έκανε τον Ισπανό δημοσιογράφο να επανέλθει και να ζητήσει από το Δανό να εξηγήσει περισσότερα, ωστόσο ο ίδιος δε θέλησε να δώσει συνέχεια.

«Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε γι΄αυτό. Ας το απολαύσουμε. Είναι μια σημαντική μέρα για το σύλλογο».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage