Ακολουθηστε μας

Backstage

H συγκλονιστική εξομολόγηση του Μιχαηλίδη και η αφιέρωση της «κούπας»! (video)

O ΠΑΟΚ κατάφερε να κατακτήσει το πιο «μάγκικο» πρωτάθλημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα από τα πρόσωπα της σεζόν ήταν και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος σε προσωπικό επίπεδο βίωσε την απώλεια του πατέρα του, αλλά λίγες ημέρες μετά πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ίδιος ανατριχιάζει με τα όσα εξομολογείται, αλλά και με την ιδιαίτερη κίνησή του και το “τατού” που αποφάσισε να “χτυπήσει” στο σώμα του για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του, αλλά και να θυμάται για πάντα τον τίτλο που κέρδισε με τον Δικέφαλο.

Οι στιγμές και οι πρωταγωνιστές της σπουδαίας αυτής πορείας καταγράφηκαν από τους ανθρώπους του Δικεφάλου και θα έρθουν σύντομα σε μία «ασπρόμαυρη» ταινία – έπος!

Στο video-promo που έδωσε στη δημοσιότητα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο Γιάννης Μιχαηλίδης αφηγείται:

«Ήταν μια μέρα πολύ δύσκολη για μένα. Ήταν τα 40 του μπαμπά μου. Ήμουν υποχρεωμένος να το πάρω αυτό το πρωτάθλημα. Το είχα υποσχεθεί και στον μπαμπά μου και στον πρόεδρο.

Η αλήθεια είναι ότι το πίστευα πολύ από την πρώτη στιγμή. Νιώθω ότι σήκωσα με τον μπαμπά μου αυτό το τρόπαιο.

Γι’ αυτό και ήθελα να το “κουβαλάω” μια ζωή πάνω μου.

Έτσι πήρα την απόφαση μου να κάνω τις δύο φωτογραφίες με τον μπαμπά μου και στη μέση να βάλω το πρωτάθλημα, γιατί πραγματικά είναι αφιερωμένο σε εκείνον.

Πιστεύω να είναι υπερχαρούμενος και αυτό με γεμίζει».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage