Ακολουθηστε μας

Football

ΠΑΟΚ Β’ – Μακεδονικός 3-3: Ματσάρα με έξι γκολ και ένα πέναλτι-εφεύρεση! (videos)

ΠΑΟΚ Β και Μακεδονικός μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στην αναμέτρηση της Νέας Ευκαρπίας (3-3) με τον διαιτητή Τομαρά από τη Θράκη να κλέβει την παράσταση με ένα πέναλτι- εφεύρεση που καταλόγισε υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ο Θρακιώτης διαιτητής καταλόγισε δύο πέναλτι σε βάρος των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι όμως δεν λύγισαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην εκπνοή του παιχνιδιού, κατακτώντας έναν βαθμό στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου της Superleague 2.

Ο τυπικά γηπεδούχος ΠΑΟΚ Β βρήκε πολύ νωρίς, όπως και στο εντυπωσιακό 1-4 με τον Παναθηναϊκό Β’ την προηγούμενη αγωνιστική, το γκολ στην αναμέτρηση.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Σελιμάι έβγαλε σέντρα από τα αριστερά (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ), με τον Αργύρη Δαρέλα να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και να ανοίξει το σκορ (1-0) για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Οι «ασπρόμαυροι» πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν άλλες δύο καλές στιγμές στο 24’ και στο 33’ με πρωταγωνιστή τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, που απείλησε την εστία του Γουναρίδη.

Ο Μπαλωμένος με εντυπωσιακό τρόπο είπε «όχι» στην προσπάθεια του Σιατραβάνη και ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Παναγιωτούδης, πρωταγωνίστησε στο γκολ της ισοφάρισης (1-1) για τους φιλοξενούμενους.

Η μακρινή μπαλιά του Παναγιωτούδη βρήκε τον Σιατραβάνη στην πλάτη της άμυνας του «Δικεφάλου», με τον ακραίο επιθετικό του Μακεδονικού, μετά από μονομαχία με τον Σελιμάι, να πέφτει μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής Τομαράς είδε παράβαση και με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσουκάνη.

Ο Μακεδονικός απείλησε πρώτος με το δυνατό σουτ του Ζαφειράκη (51’), όμως δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ Β βρήκε το δεύτερο γκολ με τον Ζήση Χατζηστραβό. Από την ενέργεια του Πανίδη ο 23χρονος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Η κεφαλιά του 37χρονου Χρήστου Λισγάρα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπαλωμένου (60’) για να έρθει ένας άλλος έμπειρος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, ο Σάββας Γκέντζογλου, με κεφαλιά-ψαράκι στο 65ο λεπτό να φέρει στα ίσια (2-2) την αναμέτρηση στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας.

Από αέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ολική ανατροπή, αλλά η κεφαλιά του Λεωνιδόπουλου έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι, για να έρθει στο 79ο λεπτό ο διαιτητής Τομαράς να «ανακαλύψει» πέναλτι στην άκρως εντυπωσιακή βουτιά του Τσουκάνη μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ Β.

Ο αρχηγός του Μακεδονικού χωρίς να έχει την παραμικρή επαφή με τον Τσοπούρογλου έπεσε στο χορτάρι και ο διαιτητής από τη Θράκη προς γενική έκπληξη έδωσε ένα πέναλτι-εφεύρεση, με το οποίο οι «πράσινοι» μπήκαν μπροστά στο σκορ (2-3), χάρη στη δεύτερη εύστοχη εκτέλεση του Τσουκάνη.

Όμως, ο ΠΑΟΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να φτάσει στην ισοφάριση. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από την εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Λευτέρη Τασιούρα, ήρθε ο Ζήσης Χατζηστραβός με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και με το δεύτερο προσωπικό γκολ να γράψει το τελικό 3-3.

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Σιμόνι (71’ Μιλισάβλεβιτς), Σιατραβάνης, Μπρατσιάνι, Ζαφειράκης, Κραγιόπουλος (58’ Λεωνιδόπουλος), Τσουκάνης, Λισγάρας, Γκέντσογλου (71΄ Ουνγιαλίαδης), Παναγιωτούδης.

ΠΑΟΚ Β (Π. Γκαρσία): Μπαλωμένος, Σελιμάι (46’ Τσοπούρογλου), Τασιούρας, Γιαξής, Κώττας, Ουεντραόγκο, Νινούα (63’ Μορικέλι), Δαρέλας, Μπράντονιτς, Πανίδης (71’ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι (46’ Χατζηστραβός)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football