Ακολουθηστε μας

Football

Με Αραούχο έρχεται η ΑΕΚ στην Τούμπα για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και πετάει για τη Θεσσαλονίκη ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Σέρχιο Αραούχο.

Ο αρχηγός της Ένωσης είχε δεχθεί ένα χτύπημα στην προπόνηση της Τετάρτης, προφυλάχθηκε την Πέμπτη, αλλά από χθες φόρτσαρε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.
Ο 49χρονος Αργεντινός κόουτς αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα των Φερνάντες και Μοχαμάντι, ενώ σε αυτά προστέθηκε και ο Γαλανόπουλος που ένιωσε μια αδιαθεσία και δεν προπονήθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Ο Αλμέιδα δεν αναμένεται να έχει εκπλήξεις στα πλάνα του. Το σχήμα που έχει προβάδισμα να ξεκινήσει είναι αυτό με τον Αθανασιάδη στο τέρμα και τους Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα τετράδα στην άμυνα και τους Σιμάνσκι, Γιόνσον στον άξονα. Οι Πινέδα και Άμραμπατ θα είναι στα δύο άκρα με τον Αραούχο πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση. Φυσικά δεν θα είναι έκπληξη η χρησιμοποίηση για παράδειγμα του Ελίασον αντί του Άμραμπατ στα δεξιά ή του Γκατσίνοβιτς στα αριστερά με τον Πινέδα στον άξονα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Τούμπα:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football