Ακολουθηστε μας

Football

ΠΑΟΚ: Με τους ίδιους στη ρεβάνς της Πέμπτης, με Λεβαδειακό εκτίει ο Αουγκούστο

Οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στο γήπεδο και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον «τελικό» της Πέμπτης (26/1). Χωρίς σημαντικές επιστροφές για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που θα στηριχθεί και πάλι στους ίδιους 20-21 ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής και στη δεύτερη πράξη της τριλογίας των αγώνων κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν τον στόχο τους σ’ ότι αφορά το κομμάτι του πρωταθλήματος και τώρα στρέφουν όλη την προσοχή τους στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, όπου θέλουν να τελειώσουν με επιτυχία τη δουλειά που άρχισαν την περασμένη Τετάρτη (18/1) με το 2-0 της Τούμπας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της κυριακάτικης αναμέτρησης έμεινα στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία κι αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στο passin game μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό διπλό στο τελευταίο κομμάτι.

Σ’ ότι αφορά τους τραυματίες κανένας από τους Ομάρ Ελ Καντουρί , Μάριος Τσαούσης , Νίκολας Κουαλιάτα και Φιλίπε Σοάρες δεν είναι έτοιμος για να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, έτσι και τη Δευτέρα (23/1) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Τόμας Μουργκ ξεκίνησε τρέξιμο, ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί κι ο Λευτέρης Λύρατζης επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε δουλειά στο γυμναστήριο.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στην εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας (30/1) κόντρα στο Λεβαδειακό.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football