Ακολουθηστε μας

Life

Μητσοτάκης: «Είμαι Ολυμπιακός, πού ήταν η εγκληματική οργάνωση όταν έπαιρνε τα πρωταθλήματα επί τρία χρόνια;» (videos)

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε με δηκτικό τρόπο στις χθεσινές δηλώσεις του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζου.

Σε ό,τι αφορά στις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο πρωθυπουργός διερωτήθηκε πού ήταν η εγκληματική οργάνωση στην οποία αναφέρθηκε ο ερυθρόλευκος παράγοντας, όταν η ομάδα κατακτούσε με ευδιάκριτες διαφορές το πρωτάθλημα τα τρία προηγούμενα χρόνια.

«Ο Ολυμπιακός, και είμαι κι εγώ Ολυμπιακός, έχει πάρει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, πού ήταν η εγκληματική οργάνωση; Περιμένω να καταδικαστεί με απόλυτη σαφήνεια από τη διοίκηση του συλλόγου αυτή η δήλωση», είπε αρχικά.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης διεμήνυσε ότι «κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους, κάποιοι θεωρούν πως επειδή έχουν μία ομάδα, ή επειδή ελέγχουν κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης ή και τα δύο ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην κυβέρνηση και να υπονομεύουν. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως οι ρόλοι του καθενός είναι απολύτως ξεκαθαρισμένοι: η κυβέρνηση έχει λαϊκή νομιμοποίηση, εκλεγόμαστε από το λαό, θέλουμε τους επιχειρηματίες συμμέτοχους στην πρόοδο της χώρας, δεν είναι όμως ούτε υποβολείς μας, ούτε είναι φορείς των δικών τους συμφερόντων που πιέζουν την κυβέρνηση για να γίνει το δικό τους χατίρι. ‘Αρα το μήνυμα το οποίο στέλνω προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι η κυβέρνηση και εγώ ούτε δεχόμαστε πιέσεις, ούτε και γινόμαστε αντικείμενα εκβιασμού και δεν απευθύνομαι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση, απευθύνομαι συνολικά».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life