Ακολουθηστε μας

Football

Δεν χάνει την πίστη του ο Πογέτ: «Πολύ πολύ δύσκολη κλήρωση, αλλά μεγάλη η πρόκληση»

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου είχε αναμφίβολα την πιο δύσκολη κλήρωση στα προκριματικά του Euro 2024, ωστόσο ο Γκουστάβο Πογέτ δεν χάνει ούτε την πίστη του, ούτε την αισιοδοξία του. Ο Ουρουγουανός κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση και τόνισε:

«Πιστεύω ότι η κλήρωση είναι δύσκολη. Πέσαμε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο, θεωρώ σε έναν από τους δύο πιο δυνατούς των προκριματικών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε όλες τις αναμετρήσεις.

Είναι μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι ενθουσιασμένοι που θα παίξουν απέναντι σε ομάδες όπως η Ολλανδία, η Γαλλία, η Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ. Σίγουρα πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα κλήρωση, αλλά πολύ πολύ δύσκολη».

Η δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ

Ο Τάκης Μπαλτάκος σχολίασε για την κλήρωση της Εθνικής:

«Σίγουρα είναι μια αρκετά δύσκολη κλήρωση με δυνατές ομάδες, αλλά είναι και μια μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική, την οποία πιστεύω θα την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Ένας όμιλος-πρόκληση για όλους μας εναντίον αυτών των ομάδων, διότι έτσι μπορούμε να επανέλθουμε εκεί που βρισκόμασταν στη δεκαετία του 2000, μετά το EURO 2004. Δεν έχω κανέναν ενδοιασμό μέσα μου ότι η ομάδα που έχουμε τώρα, η οποία είναι οικογένεια και όχι μια απλή συμπαράταξη παικτών, μπορεί να αντεπεξέλθει στην κλήρωση και στις δυσκολίες των αγώνων με αντιπάλους όπως η Ολλανδία, η Γαλλία και η Ιρλανδία και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος και ευχαριστημένος, γιατί περνώντας από μια τέτοια δύσκολη διαδικασία, η Εθνική Ομάδα θα επανέλθει και πάλι εκεί που της αξίζει να βρίσκεται», τόνισε.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football