Ακολουθηστε μας

Bet

Νέες αφίξεις στο κουπόνι

Όπως παραδοσιακά συνηθίζεται, η κεντρική Ευρώπη ανοίγει την αυλαία της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και μετά από σχεδόν ένα μήνα, με εξαιρετικά μικρά κουπόνια και ελάχιστες επιλογές, έχουμε επιτέλους στοιχηματικές αφίξεις με την έναρξη νέων πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας.

Ελβετία, Δανία, Πολωνία και Β Γερμανίας μπαίνουν στο γήπεδο και ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους για την νέα χρονιά, ενώ έχουμε και τον τελικό του Σούπερ Καπ Βελγίου ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Γάνδη, παιχνίδι που επίσης ανοίγει την σεζόν για την χώρα, καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει και η Α Βελγίου.

Γεμίζει λοιπόν επιτέλους σιγά σιγά το στοιχηματικό μας κουπόνι καθώς μεγαλώνει το πρόγραμμα, ωστόσο θα μπούμε στην μάχη σε αυτά τα πρωταθλήματα σταδιακά και προσεκτικά μέχρι να δούμε σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες και πως λειτουργούν στο γήπεδο. Μέχρι τότε θα πάμε με την ίδια γνωστή συνταγή των γκολ σε Νορβηγία και Σουηδία, με τις δύο τριάδες των όβερ 2,5 και του εκατέρωθεν σκοραρίσματος.

Χαμ Καμ – Μπόντο Γκλιμτ, Σάρπσμποργκ – Βαλερένγκα και Σούντσβαλ – Χάκεν είναι η τριάδα των όβερ 2,5 με απόδοση 4,30 μονάδες και Αάλεσουντ – Ρόζενμποργκ, Γκέτεμποργκ – Μιάλμπι και Χάμαρμπι – Έλφσμποργκ είναι η τριάδα των goal / goal με απόδοση 4,92 μονάδες.

ΤΡΙΑΔΑ 1

ΧΑΜ ΚΑΜ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ ΟΒΕΡ 2,5 (1,60)
ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ ΟΒΕΡ 2,5 (1,70)
ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΧΑΚΕΝ ΟΒΕΡ 2,5 (1,58)

ΤΡΙΑΔΑ 2

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ goal/goal (1,61)
ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΜΙΑΛΜΠΙ goal/goal (1,95)
ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ goal/goal (1,57)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Bet