World

Υπάρχει ζωή στο «Ανφιλντ» – «Καθάρισε» η Μπάγερν μέσα σε πέντε λεπτά (vids)

Published on

Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει το πρώτο της τρίποντο στον πρώτο όμιλο του Champions League, καθώς επικράτησε με 2-1 του Άγιαξ, δείχνοντας πως ακόμη υπάρχει… ζωή στο «Άνφιλντ».

Ακόμη και με δυσκολία, οι “κόκκινοι” κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση μετά τη συντριπτική ήττα με 4-1 από τη Νάπολι στην πρεμιέρα και επικράτησαν με 2-1 του Άγιαξ χάρη σε γκολ του Ζοέλ Μάτιπ από ασίστ του Κώστα Τσιμίκα λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου.

ΓΚΟΛ: 17′ Σαλάχ, 89’ Μάτιπ / 27′ Κουντούς

Στο Μόναχο το παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, είχε σαν κεντρικό πρόσωπο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος «σπατάλησε» αρκετές ευκαιρίες. Η Μπάγερν έδειξε για ακόμη μία φορά το πόσο “ψυχρή” ομάδα είναι και… καθάρισε μέσα σε πέντε λεπτά την Μπαρτσελόνα, χάρη σε γκολ των Ερνάντες και Σανέ. Έτσι οι Βαυαροί πέρασαν μόνοι στην πρώτη θέση με έξι βαθμούς, ενώ οι «μπλαουγκράνα» έμειναν δεύτεροι με τρεις.

Γκολ: 50′ Ερνάντες, 54′ Σανέ

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν λύγισε την Ατλέτικο Μαδρίτης, επικρατώντας με 2-0 χάρη σε ένα αποτελεσματικό ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ισοβαθμώντας πλέον με τους «ροχιμπλάνκος».

ΓΚΟΛ 84′ Άντριχ, 87′ Ντιαμπί

Η Κλαμπ Μπριζ κατάφερε να… ισοπεδώσει μέσα στο «Ντραγκάο» την Πόρτο με 4-0 και πέρασε στην πρώτη του ομίλου, αντίθετα οι «Δράκοι» έχουν μείνει στην τελευταία θέση.

Γκολ: – / 15′ Τζούτγκλα, 47′ Σόουα, 52′ Σκοβ Όλσεν, 89′ Νούσα

Η Άιντραχτ κατάφερε να φύγει με ένα πολύ σημαντικό διπλό από το “Βελοντρόμ” και να «βυθίσει» τη Μαρσέιγ στην τελευταία θέση του τέταρτου ομίλου, χωρίς βαθμό.

Στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα της Φρανκφούρτης «σόκαρε» τους Μασσαλούς. Ο Βερτού προσπάθησε να κόψει μία κάθετη πάσα, αλλά στην ουσία… έδωσε ασίστ στον Λίντστρομ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντιπάλου του και «άνοιξε» το σκορ για την ομάδα του.

Γκολ: – / 43′ Λίντστρομ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πάλεψε, περίμενε την καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο Τότεναμ, όμως στο τελευταίο τέταρτο ήταν αυτή που έψαξε τη νίκη με μεγαλύτερη θέρμη και το έκανε με δύο γκολ από το 90′ και μετά. Οι Παουλίνιο και Γκόμες, δύο αλλαγές του Πορτογάλου τεχνικού, έγυραν την πλάστιγγα υπέρ των Πορτογάλων.

Γκολ: 90’ Παουλίνιο, 90+3′ Αρτούρ

Η Ίντερ πέρασε σχετικά εύκολα από την Τσεχία, με την ομάδα του Ιντζάκι να κάνει και διαχείριση δυνάμεων, αφού απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα. Γκολ και ασίστ ο MVP Έντιν Τζέκο για το 2-0 των “νερατζούρι”.

Γκολ: / Τζέκο 20′, 64’ Ντούμφρις

Popular Posts

Copyright © SKG Sports | Created & Hosted by GR-NET.GR