World

Θα αργήσει να γυρίσει ο Ουεντραόγκο (vid)

Published on

Η Μπουρκίνα Φάσο του Ισμαΐλα Ουεντραόγκο «πέταξε έξω» από τη συνέχεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής την Τυνησία (1-0) και συνεχίζει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ελάχιστοι πριν από την σέντρα του προημιτελικού έδιναν τύχη στην ομάδα του 22χρονου αμυντικού μέσου του ΠΑΟΚ Β’. Κι όμως, με το γκολ του Ντανγκό Ουατάρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να υπογράψει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού.

Ο σκόρερ του ματς αποβλήθηκε στο 83ο λεπτό με απευθείας κόκκινη, ωστόσο, στα λεπτά που απέμειναν η Τυνησία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να στείλει το ματς (τουλάχιστον) στην παράταση.

Η ομάδα του Κάμου Μάλο στα ημιτελικά περιμένει να αντιμετωπίσει το νικητή του προημιτελικού της Κυριακής (30/01), ανάμεσα στην Σενεγάλη και στην Ισημερινή Γουϊνέα. Ο ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 2 Φεβρουαρίου.

Ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, που με το δικό του πέναλτι έστειλε την Μπουρκίνα Φάσο στα προημιτελικά δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με την Τυνησία, ωστόσο έχει μετρήσει 3 συμμετοχές στο φετινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Popular Posts

Copyright © SKG Sports | Created & Hosted by GR-NET.GR