Ακολουθηστε μας

World

Τα τέσσερα φαβορί του Μουρίνιο για την κατάκτηση του Euro 2024!

O Ζοσέ Μουρίνιο, ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε κατέθεσε τις προβλέψεις τους για το Euro 2024 αποκαλύπτοντας τα τέσσερα φαβορί που μπορούν να κατακτήσουν το τρόπαιο!

«Δεν θέλω να είμαι ασεβής για τις προηγούμενες γενιές που είχαμε, αλλά όσον αφορά το βάθος και την ποιότητα της ομάδας, είμαστε πιθανώς τώρα οι καλύτεροι που ήμασταν ποτέ και η Πορτογαλία μπορεί να το κερδίσει. Είναι να έχουν αυτοπεποίθηση, αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε. Δεν θέλω να πω ότι η Πορτογαλία είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά η Ισπανία, η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία δεν είναι καλύτερες. Το καλύτερο πρόβλημα για έναν προπονητή είναι να πρέπει να επιλέξει ποιον θα παίξει, γιατί υπάρχουν δύο σπουδαίοι δεξιοί μπακ, δύο σπουδαίοι αριστεροί μπακ, δύο σπουδαίοι μέσοι – και λέω δύο μόνο επειδή υπάρχει μια ομάδα 23 παικτών.

Αν υπάρξει έκπληξη, θα εκπλαγώ! Η Γαλλία και η Γερμανία τα πάνε πάντα καλά, η Πορτογαλία και η Αγγλία είναι καλύτερες από ποτέ. Αυτές οι τέσσερις ομάδες. Δεν είμαι σίγουρος για την Ισπανία, αλλά το ποδόσφαιρο που παίζει και οι παίκτες που έχουν είναι υψηλής ποιότητας. Η Ιταλία ή το Βέλγιο θα ήταν έκπληξη», ανέφερε ο «Special One στο «Goal».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World