Ακολουθηστε μας

World

Πολωνία: Σε μια κλωστή κρέμεται η θέση του Φερνάντο Σάντος

«Δεν παραιτούμαι σήμερα, ούτε αύριο. Πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο. Αν αποφασίσει ότι η περαιτέρω συνεργασία μας δεν έχει νόημα, θα μιλήσουμε σχετικά με αυτό και σίγουρα θα βρούμε λύση».

O Φερνάντο Σάντος, σύμφωνα με αρκετά πολωνικά ΜΜΕ, βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι εκτός εθνικής Πολωνίας, μετά τη νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση και ήττα από την Αλβανία με 2-0 για την προκριματική φάση του Euro 2024.

Όπως σημειώνεται στον Τύπο της χώρας, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τσέζαρι Κουλέζα εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τις επιδόσεις του 69χρονου προπονητή, που έχει περάσει με επιτυχία από τους πάγκους των εθνικών ομάδων της Ελλάδας και της Πορτογαλίας, ωστόσο με την Πολωνία μετράει μόλις 2 νίκες και 3 ήττες στα προκριματικά και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του 5ου ομίλου.

Το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα για την πολωνική ομοσπονδία, καθώς ο Φερνάντο Σάντος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Νοέμβριο, οπότε σε περίπτωση λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών θα του καταβληθούν δύο μισθοί.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World