Ακολουθηστε μας

World

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν το κουνάει… ρούπι από το Λίβερπουλ! (videos)

Ο Κώστας Τσιμίκας διάγει αισίως την τέταρτη σεζόν του στο «Άνφιλντ» με την κόκκινη φανέλα και θα παραμείνει κάτοικος Λίβερπουλ για πολλά χρόνια ακόμη, αφού οι «ρεντς» ανακοίνωσαν πως ο Έλληνας διεθνής μπακ ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Ο 27χρονος έβαλε την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία είναι μέχρι το 2027, με τον «Greek Scouser» να δηλώνει έτοιμος για τίτλους στις πρώτες του δηλώσεις.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανανεώνω το συμβόλαιό μου. Νιώθω πως όλες οι θυσίες που έκανα και άλλα πράγματα, η δουλειά που έβαλα, ξεπληρώνονται.

Αυτό όμως μου δίνει φουλ κίνητρα για τα υπόλοιπα. Όπως έχω πει σε πάρα πολλές συνεντεύξεις, αυτή η ομάδα έχει πάρα πολλά πράγματα να κατακτήσει μαζί και ήθελα από την πρώτη στιγμή να είμαι μέρος όλου αυτού.

Περισσότερες επιτυχίες, περισσότερη δουλειά και περισσότερα τρόπαια. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα, να κατακτάς τρόπαια, να είσαι αφοσιωμένος, να είσαι μέρος όλου αυτού.

Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες προοπτικές να κατακτήσει περισσότερα τρόπαια και θα τα κυνηγήσουμε. Όλοι είναι 100% αφοσιωμένοι στα επόμενα παιχνίδια και ο καθένας είναι έτοιμος να πετύχει μεγάλα πράγματα στο μέλλον».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World