Ακολουθηστε μας

World

O Eντσο Φερνάντες στην Τσέλσι – Η Νο1 μεταγραφή στην ιστορία της Premier League!

O ΄Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι – Η Νο1 μεταγραφή στην ιστορία της Premier League!

Η Τσέλσι κατάφερε στο… παρά ένα των χειμερινών μεταγραφών να βρει τη χρυσή τομή και να ξεκλειδώσει τη μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες, καταβάλλοντας στην Μπενφίκα το ποσό της ρήτρας του ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ ή αν προτιμάτε 106,8 εκατομμύρια αγγλικές λίρες, ποσό-ρεκόρ στην Premier League.

Μ’ αυτά τα χρήματα ο Αργεντινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Η υπόθεση μεταγραφής του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι άλλωστε πέρασε από… χίλια κύματα μέχρι να φτάσει στην τελεσφόρηση, καθώς η Μπενφίκα έκανε πολύ δύσκολη την αποστολή των Λονδρέζων να καταλήξουν σε deal. Έστω και την ύστατη στιγμή ωστόσο, οι Πορτογάλοι άναψαν το πράσινο φως!

Ο πρωταγωνιστής του μεγαλύτερου και πιο μακρόσυρτου θρίλερ του Ιανουαρίου αναμένεται κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά θέματα της μεταγραφής του και κάποια στιγμή να ανακοινωθεί από τους «Μπλε».

Ο 22χρονος μέσος αναμένεται να περάσει ιατρικά και κατόπιν να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2031!

 

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World