Ακολουθηστε μας

World

Ο Χάρης Τσιγγάρας μπαίνει στο χειρουργείο

Ο Χάρης Τσιγγάρας αναμένεται να κάνει επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στους προσαγωγούς και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με την Τουλούζ στις αρχές του 2023.

Ο νεαρός χαφ που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Ligue 1 ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους προσαγωγούς και σύμφωνα με το lesviolets.com αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο Θεοχάρης Τσιγγαράς θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση και η τελική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ώρες ή και ημέρες.

Ο Έλληνας μέσος είχε πρόβλημα στους προσαγωγούς, γι’ αυτό και δεν βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην Μονακό σήμερα το απόγευμα. Ο Τσιγγάρας θα πρέπει να ακολουθήσει μια θεραπεία αρκετών εβδομάδων, με στόχο να είναι έτοιμος μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θεοχάρης Τσιγγάρας, ο οποίος υπέγραψε στην Τουλούζ με τη μορφή δανεισμού αντί του ποσού των 300.000 ευρώ, με την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ να περιλαμβάνει οψιόν αγοράς περίπου 2.5 εκατ. ευρώ, δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στη Ligue 1 με την φανέλα της νέας του ομάδας».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World