Ακολουθηστε μας

World

Μπαρτσελόνα: Στα 15 εκατ. ευρώ η αποζημίωση του Τσάβι – Ερχεται η ανακοίνωση για Φλικ

Η απόλυση του Τσάβι και του επιτελείου του, που είχαν  συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, θα κοστίσει τον κούκο… αηδόνι στην Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με την ισπανική  «La Vanguardia» το ύψος της αποζημίωσης θα φτάσει στα 15 εκατομμύρια ευρώ, τα μισά από τα οποία  αφορούν τον καταλανό προπονητή/

Οι Καταλανοί αναμένουν ο Τσάβι θα παραιτηθεί από το μέρος της αποζημίωσης που τον αφορά του και ο διακανονισμός να παραμείνει στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, η Μπαρτσελόνα-όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα της Καταλωνίας «Mundo deportivo»- θα ανακοινώσει την ερχόμενη Δευτέρα τον Χάνσι Φλικ ως διάδοχο του Τσάβι-ο οποίος απολύθηκε νωρίτερα σήμερα- στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο 59χρονος Γερμανός προπονητής, πρωταγωνιστής της μαγικής χρονιάς της Μπάγερν το 2020,  πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα, το οποίο θα εξαρτηθεί από τους στόχους.

Μετά την τηλεφωνική συνομιλία του Χάνσι Φλικ με τον Ντέκο την περασμένη Τετάρτη, ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα «έκλεισε» το Γερμανού προπονητή, ο οποίος είναι ιδιαίτερα συμπαθής στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World