Ακολουθηστε μας

World

Γιος του Μαραντόνα: «Σκότωσαν τον πατέρα μου, θα αγωνιστώ για τη δικαιοσύνη»

Η επίσημη αιτία θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα ανέφερε ότι ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου πέθανε από οξύ πνευμονικό οίδημα λόγω καρδιακής ανεπάρκειας. Έχουν περάσει περισσότερα από 3 χρόνια από το τραγικό γεγονός, αλλά ο γιος του σπουδαίου ποδοσφαιριστή δεν συμφωνεί με την ιατρική γνωμάτευση και τα αίτια θανάτου του πατέρα του.

Ο Ντιέγκο Σινάγκρα, ένα από τα τέσσερα παιδιά του θρυλικού πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και της Νάπολι, έκανε μια βαρυσήμαντη δήλωση. Πιστεύει ότι ο πατέρας του εγκαταλείφθηκε στο έλεος της μοίρας του αν και θα μπορούσε να είχε σωθεί. Ο Σινάγκρα πρόσθεσε ότι ο Μαραντόνα δολοφονήθηκε και υποσχέθηκε να πολεμήσει για τη δικαιοσύνη μέχρι το τέλος των ημερών του.

«Γίνεται ανοιχτή έρευνα. Εμείς, τα παιδιά του, πιστεύουμε αληθινά στην Αργεντινή δικαιοσύνη. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν έπρεπε να έχει αυτό το τέλος. Σκότωσαν τον πατέρα μου.

Δεν εναπόκειται σε μένα να πω ποιος το έκανε αυτό, έχω τις δικές μου σκέψεις για αυτό το θέμα, αλλά δεν μπορώ να τις εκφράσω. Αφέθηκε στο έλεος της μοίρας αν και θα μπορούσε κάτι να γίνει. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου: μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μου θα παλεύω για τη δικαιοσύνη», είπε ο Σινάγκρα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World