Ακολουθηστε μας

World

EURO 2024: Η Σερβία ζητάει την παραδειγματική τιμωρία Κροατίας και Αλβανίας απειλώντας με αποχώρηση!

Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας της Σερβίας, Γιόβαν Σουρμπάτοβιτς σε δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι θα αποσταλεί σχετικό έγγραφο στη UEFA με το οποίο θα ζητείται η τιμωρία των δύο ομάδων γιατί στο 59ο λεπτό του μεταξύ τους αγώνα οι οπαδοί και των δύο φώναξαν ένα σύνθημα κατά της Σερβίας. «Σκοτώστε, σκοτώστε, σκοτώστε τους Σέρβους», ήταν αυτό που εξόργισε την ομοσπονδία της γειτονικής μας χώρας.

Ο γενικός γραμματέας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σερβίας, Γιόβαν Σουρμπάτοβιτς σε δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι θα σταλεί σχετικό έγγραφο στη UEFA με το οποίο θα ζητείται η τιμωρία των Κροατία και Αλβανία γιατί στο 59ο λεπτό του μεταξύ τους αγώνα, οι οπαδοί και των δύο φώναξαν ένα σύνθημα κατά της Σερβίας.

«Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την υποστήριξή τους στον αγώνα με την Αγγλία και ελπίζω ότι θα νικήσουμε τη Σλοβενία. Αυτό που συνέβη στο Κροατία – Αλβανία είναι σκανδαλώδες και θα ζητήσουμε κυρώσεις από την UEFA, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα συνεχιστεί η διοργάνωση για εμάς».

Και πρόσθεσε:

«Είμαστε σίγουροι ότι θα τιμωρηθούν, γιατί ήδη στην UEFA έχουν ανταποκριθεί στην έκκλησή μας για απομάκρυνση του λεγόμενου δημοσιογράφου από την Αλβανία. Θα απαιτήσουμε από την UEFA να τιμωρήσει τις ομοσπονδίες και των δύο επιλογών. Δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε αυτό, αλλά αν η UEFA δεν τους τιμωρήσει, θα σκεφτούμε πώς θα προχωρήσουμε».

Ενώ για την τιμωρία που δέχτηκαν οι Σέρβοι σημείωσε:

«Τιμωρηθήκαμε για μεμονωμένες περιπτώσεις και οι οπαδοί μας συμπεριφέρθηκαν πολύ καλύτερα από τους άλλους. Ένας οπαδός τιμωρήθηκε για ρατσιστικές προσβολές και δεν θέλουμε να αποδοθεί σε άλλους. Εμείς οι Σέρβοι είμαστε κύριοι και έχουμε ανοιχτή καρδιά, οπότε εγώ έκκληση στους οπαδούς να παραμείνουν κύριοι».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World