Ακολουθηστε μας

Uncategorized

Έτοιμος για το τζάμπολ με τον Κολοσσό ο Άρης τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων

Ο Άρης ολοκλήρωσε ανήμερα των Χριστουγέννων την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 26/12 (16:00) στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (25/12) περιλάμβανε μία μεσημεριανή προπόνηση. Ο Γιάννης Καστρίτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και ο Άρης αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στον αυριανό αγώνα.

Πριν από την προπόνηση, έγινε η ανάλυση του αντιπάλου στους παίκτες, με τη χρήση βίντεο.

Χασανίδης: «Κλειδί τα ριμπάουντ, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»

chasanidis sigalas10

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Κολοσσός είναι ομάδα που αποτελείται από έμπειρους Έλληνες και ξένους παίκτες. Πρόσφατα έκανε προσθήκες καλών καλαθοσφαιριστών.

Εμείς, θέλοντας να ολοκληρώσουμε αυτήν τη χρονιά με νίκη, θα στηριχτούμε για ακόμα μία φορά στην άμυνά μας και στην ενέργεια που μας δίνει ο κόσμος στην έδρα μας.

Ο τομέας που θέλουμε να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι η διασφάλιση των ριμπάουντ, αφού ο Κολοσσός είναι καλός σ’ αυτό το κομμάτι, ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό και στην άμυνα και στην επίθεση.

Περιμένουμε για ακόμα μία φορά ένα γεμάτο γήπεδο. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι φανταστική για όλους μας και εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε, γι’ αυτό θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουμε και να διατηρηθούμε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Uncategorized