Ακολουθηστε μας

Sports

Τσιτσιπάς: Τριπλή αποστολή με ισάριθμα ματς μέσα σε μία ημέρα στο Roland Garros!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει τριπλή αποστολή στα χωμάτινα γήπεδα του Roland Garros στη διάρκεια της σημερινής μέρας, καθώς μετά από τις χθεσινές αναβολές, λόγω βροχής, θα μπει να παίξει τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό με τον αδερφό του, Πέτρο, και το διπλό μεικτό με τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα.

Αρχικά ο Ελληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Ματέο Αρνάλντι στο δεύτερο ματς του προγράμματος στο Suzanne Lenglen, με την αναμέτρηση να αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 13:30 (Eurosport 1).

Στο διπλό των ανδρών ο Τσιτσιπάς μαζί με τον αδερφό του Πέτρο θα αντιμετωπίσουν τους Μολτσάνοφ (Ουκρανία) και Σμιθ (Αυστραλία) σε μια αναμέτρηση που θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας στο court 7, γεγονός που σημαίνει ότι ο αγώνας δεν θα ξεκινήσει πριν από τις 17:30.

Στη συνέχεια, θα αγωνιστεί και σε 3ο παιχνίδι, στο διπλό μεικτό με την Μπαντόσα και το οποίο δεν θα ξεκινήσει πριν από τις 20:00-20:30 πάντα σε περίπτωση που έχουν πάει όλα καλά με το πρόγραμμα και έχει γίνει κανονικά και το παιχνίδι στο διπλό ανδρών.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports