Ακολουθηστε μας

Sports

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Και το 2024 παρέα στο Παρίσι! (video)

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησαν σε ένα πινγκ πονγκ ερωτήσεων σχετικές με το πόσο καλά γνωρίζονται οι δύο κορυφαίοι τενίστες της χώρας μας.

Στην ερώτηση που αφορούσε τον τίτλο που ονειρεύονται, αμφότεροι έβγαλαν και την είδηση… Η Σάκκαρη απάντησε αρχικά στην ερώτηση, ότι για τον Στέφανο είναι το Wimbledon και ο Τσιτσιπάς για την Σάκκαρη είπε πως ονειρεύεται το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Γι’ αυτό, όπως ανέφεραν και οι δύο ο μεγάλος στόχος τους το 2024 είναι το μετάλλιο στο Παρίσι. «Το 2021 στο Τόκιο ήμασταν κοντά, αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε» είπαν.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την πρώτη ερώτηση να αφορά για το ποιο θεωρούν ότι είναι το μεγαλύτερο «όπλο» του συναθλητή τους. Η Μαρία απάντησε το «φόρχαντ» του Στέφανου και ο Τσιτσιπάς το «μπάκχαντ» της Σάκκαρη.

Στη συνέχεια ρωτήθηκαν πότε είδε ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά να παίζει σε ματς. Ο Τσιτσιπάς είδε την Σάκκαρη το 2015 σε ένα τουρνουά στο Ηράκλειο και η Μαρία το 2013 σε ένα τουρνουά τένις futures παρακολούθησε πρώτη φορά τον Στέφανο.

Η Σάκκαρη επανήλθε στο forehand του συναθλητή της στην ερώτηση για το τι θα ήθελε να πάρει από το παιχνίδι του, ενώ ο Τσιτσιπάς την αιφνιδίασε λέγοντας πως θα ήθελε να έχει τις επιστροφές της.

Αλλη μία έκπληξη από τον Στέφανο ήταν στο όνομα του αγαπημένου του παίκτη. Αφού τόνισε πως δεν θα πει το αυτονόητο που ξέρει όλος ο κόσμος (Φέντερερ), αναφέρθηκε στον Φελισιάνο Λόπεζ λόγω του στυλ παιχνιδιού του.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports