Ακολουθηστε μας

Sports

To χρυσό παιδί του στίβου! Ο Τεντόγλου γέμισε μόνος του το ΣΕΦ και απολογήθηκε για το… οχταράκι!

Αυτό το παιδί δεν υπάρχει! Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι με διαφορά ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής αυτή τη στιγμή, σαρώνοντας με τις επιδόσεις του, αλλά και με την εντυπωσιακή του συμπεριφορά, την απλότητα του και τον τρόπο που προσεγγίζει όλους τους Έλληνες φιλάθλους!

Ο κορυφαίος άλτης του μήκους γέμισε σχεδόν μόνος του το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου, σε μια εικόνα που δεν μας έχει συνηθίσει με γεμάτες κερκίδες, πήδηξε 8.20μ. κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και αμέσως μετά απολογήθηκε στον κόσμο επειδή δεν έκανε καλύτερο άλμα!

«Περίμενα ότι θα ήταν όπως χθες. Σήμερα μπήκα μέσα και έμεινα με ανοικτό στόμα. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που ήρθαν. Θέλω να τους πω συγγνώμη γιατί εγώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήθελα να κάνω ένα πέρασμα, ήθελα να κάνω ένα… οχταράκι. Ένιωσα καλά σήμερα και είπα να δοκιμάσω κάτι παραπάνω, αλλά είναι αδύνατο σε αυτό το στάδιο να πηδήξω καλά. Ειλικρινά σας μιλάω. Δεν ένιωθα να με πετάει το πόδι μου σήμερα. Πιστεύω ότι δεν έχω καλή αίσθηση στο ξύλο. Γιατί από κάτω από εδώ υπάρχει ξύλο. Δεν έβρισκα το πάτημα καλά. Είναι μαλακό για εμένα. Πηγαίνω καλύτερα στα σκληρά. Έτσι όπως ένιωθα τα πόδια μου σε άλλο στάδιο θα πήγαινα για 8,50 και 8,60μ.», σχολίασε.

Ο Γρεβενιώτης σούπερ σταρ είπε ακόμα για το πρόγραμμα του «Θα αγωνιστώ την Τετάρτη στη Μαδρίτη και μετά είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι αν δείτε τα άλματά μου είχα 8,15μ., 8,22μ. και πάω στον αγώνα και κάνω 8.50μ. Πιστεύω ότι και φέτος έτσι θα γίνει. Πάντα μου αρέσει να αγωνίζομαι στις μεγάλες διοργάνωσεις και έχω το κίνητρο».

Και κατέληξε για το αν έχει αλλάξει κατι φέτος. «Δεν ξέρω τι να σας πω. Έχω την υγεία μου. Οι προπονήσεις πάνε καλά. Ούτε το παραμικρό δεν έπαθα. Μου έχουν πάει όλα καλά».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports