Ακολουθηστε μας

Sports

Τέταρτη θέση για την Κατερίνα Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την τέταρτη θέση στον τελικό του επί κοντώ με 4,60 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Δέκα χρόνια από την πρώτη της παρουσία στη διοργάνωση κι έχοντας νωρίτερα κατακτήσει μια σειρά από σπουδαίες διακρίσεις, έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου.

Οι δύο πρώτες προσπάθειες της αθλήτριας στα 4,70 μ., στο ύψος όπου κρίθηκαν τα μετάλλια ήταν καλές και μάλιστα στη δεύτερη ο πήχης έπεσε, ενώ η αθλήτρια είχε προσγειωθεί στο στρώμα.

Η Ελληνίδα ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,45 μ. με επιτυχημένο άλμα και πέρασε με τον ίδιο τρόπο τα 4,60 μέτρα.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ ταξίδεψε στην Τουρκία με 4,62 μ. επίδοση που πλησίασε στο σημερινό της αγώνα. Η Στεφανίδη από την αρχή της σεζόν είχε ως στόχο να προσαρμοστεί στα αγωνιστικά της κοντάρια ενόψει των αγώνων της θερινής περιόδου, διεκδικώντας ωστόσο μέσα από τους αγώνες του κλειστού καλά άλματα και τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό. Το πολυπόθητο μετάλλιο δεν ήρθε, ωστόσο η τέταρτη θέση (την οποία κατέκτησε και το 2019 στη Γλασκόβη) αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της σταθερότητάς της και της διαχρονικότητας της.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports