Ακολουθηστε μας

Sports

Τελικοί Α1: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μίκρα για το 2-0

Ο ΠΑΟΚ έκανε το break και το 1-0 απέναντι στον ΟΦΝΙ στη σειρά των τελικών της Α1 Χάντμπολ γυναικών και σήμερα (18:00 – AC PAOK TV) θέλει να κάνει στο «Σπίτι του Χάντμπολ» το δεύτερο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη γνωρίζει πως κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία, και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να παρουσιάσει την ίδια προσήλωση και μαχητικότητα προκειμένου να πάρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ γυναικών, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, με στόχο οι «ασπρόμαυρες» να έχουν έναν έξτρα παίκτη μέσα στο γήπεδο.

Για το Game 2 απέναντι στον ΟΦΝΙ, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

«Δεύτερο παιχνίδι της σειράς, σίγουρα θα είναι διαφορετικό. Είναι δεδομένο πως οι άμυνες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Εμείς θα έχουμε μεγάλη συγκέντρωση και πειθαρχία καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, για να μπορέσουμε να κάνουμε το δεύτερο βήμα, το οποίο θα μας φέρει ένα βήμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε φυσικά και την βοήθεια του κόσμου, ώστε να μπορέσει να μας βοηθήσει».

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports