Ακολουθηστε μας

Sports

Super Cup: «Αυτός ο τίτλος είναι αφιερωμένος στον Θανάση Κατσαρή»

Στα χέρια του ΠΑΟΚ κατέληξε ο πρώτος, μεγάλος τίτλος του βόλεϊ για το 2024. Ο «Δικέφαλος» νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-2 στον τελικό του Σούπερ Καπ και για πρώτη φορά στην ιστορία του κατέκτησε τον τίτλο του «υπερπρωταθλητή»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, αφιέρωσε την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στον Θανάση Κατσαρή, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να έχει τα γενέθλιά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μία μεγάλη επιτυχία, τώρα στην αρχή της κρίσιμης περιόδου της σεζόν, καθώς είναι η εποχή που θα αρχίσουν να κρίνονται οι τίτλοι. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με ένα χρυσό βήμα μέσα στου Ρέντη, ένα Σούπερ Καπ, το οποίο του δίνει μία υπεραξία, και δείχνει ότι η ομάδα έχει κάνει τις σωστές κινήσεις την χρονική περίοδο που έπρεπε.

Είναι μία νίκη αφιερωμένη στα γενέθλια του Προέδρου μας, Αθανάσιου Κατσαρή, καθώς είναι εκείνος ο οποίος αγκομαχά πίσω από αυτή την ομάδα, και την κρατάει σε υψηλό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης είναι αφιερωμένη σε όλους τους αθλητές, και κυρίως όμως στον Κόσμο της ομάδας, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να την στηρίζει, και νομίζω ότι θα την στηρίξει ακόμα περισσότερο, από εδώ και πέρα, σε όλα τα κρίσιμα που έρχονται, γιατί φαίνεται καθαρά ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι διεκδικητής όλων των υπόλοιπων τίτλων που ακολουθούν».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports