Ακολουθηστε μας

Sports

Στη Θεσσαλονίκη χτυπάει το Σαββατοκύριακο η καρδιά του τζούντο – Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων

Με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων που θα γίνει το Σαββατοκύριακο (20-21 Ιανουαρίου) στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τριγώνου Συκεών, στη Θεσσαλονίκη, ανοίγει η αυλαία των επίσημων εγχώριων διοργανώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο για το 2024.

Συνολικά 251 αθλητές και αθλήτριες από 58 σωματεία θα λάβουν μέρος, σε μια από τις σημαντικότερες και πολυπληθέστερες διοργανώσεις που βρίσκονται στο αγωνιστικό καλαντάρι του αθλήματος. To Πανελλήνιο πρωτάθλημα γίνεται με τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών.

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, έχει τη χαρά και την τιμή να διοργανώσει στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη, το πρώτο εθνικό πρωτάθλημα του νέου έτους. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Καλή αρχή. Το 2024 να δημιουργήσει σε όλους τις συνθήκες για μια χρονιά άκρως επιτυχημένη και δημιουργική. Και στο άθλημά μας, να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους εκπροσώπους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά και αμέτρητες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο. Το αξίζει», ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΟ Τζούντο, Δημήτρης Μιχαηλίδης, ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων.

Την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθούν τα ατομικά σε όλες τις κατηγορίες, ενώ την Κυριακή, το μικτό ομαδικό. Και τις δύο ημέρες, οι αγώνες θα εκκινήσουν στις 10:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Να σημειωθεί ότι σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 14:30, η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο θα απονείμει τα DAN στους επιτυχόντες των εξετάσεων που έγιναν στην Θεσσαλονίκη.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports