Ακολουθηστε μας

Sports

Πόλο ανδρών: Ο ΠΑΟΚ και η μεγάλη πρόκληση του Champions League!

Το «μπρέικ» στην σειρά των θέσεων 3-4 της Α1 Πόλο ανδρών έκανε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας στην Αθήνα του Παναθηναϊκού με 10-13, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για σήμερα, Κυριακή 26 Μαΐου και ώρα 20:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, όπου με νίκη ο ΠΑΟΚ Domus Ergo κατακτά την τρίτη θέση και την έξοδο στο LEN Champions League.

Το δικό του κάλεσμα στον Κόσμο του ΠΑΟΚ, ενόψει του δεύτερου, εντός έδρας, αγώνα για τις θέσεις 3-4 της Α1 Πόλο ανδρών, έκανε ο Τιμ Μάνατζερ της ομάδας, Τάσος Πετρίδης.

«Μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα στην Αθήνα, με τη νίκη της ομάδας επί του Παναθηναϊκού, παρουσιάζεται μία μεγάλη και ιστορική «διπλή» ευκαιρία για το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ. Η πρώτη είναι η άνοδος στο βάθρο και η κατάκτηση της τρίτης θέσης, και η δεύτερη το… εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση, το Champions League. Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει την Κυριακή στις 20:00 δυναμικό παρών στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, προκειμένου να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί αυτή την ιστορική μέρα του τμήματος».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports