Ακολουθηστε μας

Sports

Ολλανδική επίσκεψη στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης πριν από το ευρωπαϊκό Όπτιμιστ

Μόλις 43 ημέρες απομένουν για το πρώτο μεγάλο ιστιοπλοϊκό ραντεβού της σεζόν: το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπτιμιστ, που θα φιλοξενηθεί από τις 15 έως τις 22 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. 294 αθλητές από 47 χώρες αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο Θερμαϊκό κόλπο, έχοντας στόχο τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Την πρώτη μέρα του Ιούνη επισκέφτηκε το Ν.Ο.Θ. η ολλανδική αποστολή. Αποτελείται από 4 ιστιοπλόους και ήρθε για μίνι προετοιμασία τεσσάρων ημερών, ώστε να γνωρίσει τον υδάτινο στίβο του Θερμαϊκού κόλπου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε συνεργασία με την International Optimist Dinghy Association, έχει το χαρακτήρα open και η Ελλάδα ως οικοδέσποινα χώρα έχει δικαίωμα συμμετοχής με διπλάσιο αριθμό αθλητών.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης ανοίγει ακόμη μια χρονιά την αγκαλιά του στην ιστιοπλοϊκή οικογένεια. Είναι έτοιμος να εκκινήσει τη σεζόν με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπτιμιστ. Μια διοργάνωση άκρως ανταγωνιστική και ενδιαφέρουσα.

Η επίσκεψη του ολλανδικού πληρώματος είναι η αρχή μιας συνεργασίας και φιλοξενίας προς όλες τις αποστολές που θέλουν να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου μας, τον υδάτινο στίβο και παράλληλα να κάνουν μια βόλτα στην όμορφη πόλη μας, όπου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και την γαστρονομία της», τόνισε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Λάζαρος Τσαλίκης.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports