Ακολουθηστε μας

Sports

Ο Τεντόγλου απάντησε: «Έλληνες είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες στην Ευρώπη»!

Ο Μίλτος Τεντόγλου «προσγειώθηκε» στα 8,41 μ. στο μήκος στο μίτινγκ του Λιεβέν και επιβεβαίωσε τη συνέπεια του στο καλό αποτελέσματα και την ικανότητα του να αντιδρά σε όλες τις συνθήκες.

Ο κορυφαίος άλτης του πλανήτη «πέταξε» στα 8,41 μέτρα και έτσι επέστρεψε στην κατοχή του η κορυφαία επίδοση στον κόσμο, που του είχε αφαιρεθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η επίδοση του (8,40μ.) στο Τορούν, λόγω… παπουτσιών!

Ο Τεντόγλου κάνοντας έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας του, με 4 άλματα πάνω από τα 8,30 μ. ,ξεκινώντας διαδοχικά με 8,32 μ., 8,37 μ., 8,34 μ., 8,41 μ. και άφησε τις δύο τελευταίες προσπάθειες αφού είχε πετύχει το σκοπό του.

Ο 25χρονος Γρεβενιώτης έδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι μακράν ο σταθερότερος και αποτελεσματικότερος άλτης του πλανήτη και πως δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να του ανακόψει την ξέφρενη πορεία

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του μήκους με ανάρτηση του στο Instagram ευχαρίστησε για την υποστήριξη τόσο τους Έλληνες φιλάθλους, όσο και τους συναθλητές του.

«Έλληνες είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες σε όλη την Ευρώπη. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα epic σχόλια. Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι καλύτερο από αυτό που έγινε σήμερα. Τόσοι πολλοί σπουδαίοι αθλητές με στήριξαν άμεσα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ. Είστε σαν οικογένεια για εμάς», ανέφερε στο story του ο Μίλτος Τεντόγλου.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports