Ακολουθηστε μας

Sports

Ο ΠΑΟΚ σφραγίζει την πρόκριση στους «16» της Ευρώπης

Έχοντας κερδίσει το πρώτο παιγνίδι με 3-0 στο Παλατάκι, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται απόψε (18:00) στην Βουλγαρία από την Μοντάνα και με 2 σετ προκρίνεται στους «16» του CEV  Challenge Cup.

Η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι περνάει στην επόμενη φάση με νίκη με οποιαδήποτε διαφορά στα σετ, αλλά και με ήττα με 3-2. Αν χάσει με 3-0 ή 3-1 θα παιχτεί το χρυσό σετ.

Ο Μιλενκόσκι και οι παίκτες του, πραγματοποίησαν μία χαλαρή προπόνηση, η οποία είχε ως στόχο οι «ασπρόμαυροι» να… μελετήσουν το γήπεδο, δουλεύοντας παράλληλα τις τελευταίες λεπτομέρειες των στοιχείων των οποίων θα χρειαστούν να προσαρμόσουν επάνω στους αντιπάλους τους.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε για το ματς με τους Βούλγαρους τα εξής:

«Κάναμε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην έδρα μας, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Η Montana στην Θεσσαλονίκη δεν έπαιξε καλά, ωστόσο πρόκειται για μία καλή ομάδα η οποία μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Το γήπεδο τους είναι πιο μικρό, έχει κόσμο, ο οποίος θα τους δώσει κίνητρο. Εμείς είμαστε έτοιμοι να προκριθούμε. Έχουμε την επιστροφή του Γιόρνα, ο οποίος θα παίξει εφόσον χρειαστεί. Το γεγονός πως χρειαζόμαστε δύο σετ για την πρόκριση δεν αλλάζει κάτι, εμείς πάμε να κερδίσουμε. Έχουμε πολλές ευκαιρίες για την πρόκριση, πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και να προκριθούμε!».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports