Ακολουθηστε μας

Sports

Ο Γιώργος Οικονομίδης στο τιμόνι της ομάδας βόλεϊ του Άρη

Ο Ερασιτέχνης Άρης ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Οικονομίδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ του Άρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Αρης:

«Ο Γιώργος Οικονομίδης γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1973 και έχει άρρηκτους δεσμούς με τον ΑΡΗ. Ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες του συλλόγου μας, κατακτώντας δύο τίτλους, στο παιδικό και το εφηβικό πρωτάθλημα.

Εκτός από τον ΑΡΗ αγωνίστηκε ακόμα στον Αρχέλαο Κατερίνης, τον Δημόκριτο, τον Αετό Θεσσαλονίκης, τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Μακεδονικό.

Ο 45χρονος κόουτς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στα τμήματα υποδομής του Αετού και στη συνέχεια θήτευσε στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου, το 1995. Για πολλά χρόνια διετέλεσε κόουτς στον Ατρόμητο Τριαδίου και στο τμήμα Γυναικών του Μέγα Αλέξανδρου.

Από το 2006-2007 έως το 2009 ήταν προπονητής της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ και το 2009 ανέλαβε την ανδρική ομάδα του συλλόγου, στη θέση του Τάσου Κουμπλή. Έμεινε έως το 2011 και το 2013 ανέλαβε για μία σεζόν τον Μέγα Αλέξανδρο. Το 2014 «μετακόμισε» στον Μακεδονικό, στον οποίο παρέμεινε για τρεις σεζόν. Το καλοκαίρι του 2017 ανέλαβε τον Αρχέλαο Κατερίνης και την άνοιξη του 2018 επέστρεψε στη Volley League Ανδρών, στον πάγκο του ΜΑΣ Νίκης Αιγινίου.

Τη σεζόν 2018-19 κοουτσάρισε την ομάδα Γυναικών των Μακεδόνων Αξιού στη Volley League και την επόμενη την ίδια ομάδα, στην Pre League. Το 2020-21 ανέλαβε τις Γυναίκες του Ηρακλή Γέφυρας και το 2021-22 τον Ηρακλή. Το καλοκαίρι του 2022 συμφώνησε με την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Εθνικού Πυλαίας.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται στον Γιώργο Οικονομίδη καλή επιτυχία, στη νέα θητεία του στην ομάδα μας».

Ο Γιώργος Οικονομίδης στις πρώτες δηλώσεις του έδωσε το στίγμα της προσπάθειας εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά ο 50χρονος προπονητής δήλωσε:

«Δέχτηκα με χαρά την πρόταση του προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, για την ανάληψη των καθηκόντων ως προπονητής του τμήματος του Βόλεϊ Ανδρών. Χωρίς αμφιβολία, η νέα αγωνιστική χρονιά αποτελεί μια διαφορετική περίοδο σε σχέση με την πρώτη μου θητεία στον ΑΡΗ.

Προσωπικά θέλω να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησε ο σύλλογος, την ανασύσταση δηλαδή του τμήματος, αλλά και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου παρείχε. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα και να στελεχωθεί καταλλήλως, καθώς προσπάθεια όλων μας είναι βήμα-βήμα να επανέλθει η ομάδα στην Α1, εκεί που της αρμόζει. Ο σύλλογος δουλεύει προς αυτήν την κατεύθυνση, προσπαθώντας να κάμψει αγωνιστικούς και μη παράγοντες, ούτως ώστε να μπορέσει η ομάδα και να ανέβει στην Α1 κατηγορία αλλά και για να μπορέσει να σταθεί εκεί.

Τέλος, στόχος είναι να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου, δίνοντάς του ένα ισχυρό κίνητρο ώστε να μας στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο, παρέχοντάς του διαρκή ενημέρωση και μια ανταγωνιστική ομάδα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports