Ακολουθηστε μας

Sports

Ο Άρης αποχαιρέτισε τον μάνατζερ του γυναικείου βόλεϊ, Γιάννη Γιαννάκη

Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στο πόστο του τιμ μάνατζερ, ο Γιάννης Γιαννάκης αποχωρεί από την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του λΑρη και θα συνεχίσει στην ομάδα του Πανιωνίου

Ο Α.Σ. Άρης ευχαρίστησε τον Γιάννη Γιάννακη για τη δεκαετή προσφορά του στην ομάδα.

«Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας και προσφοράς από το πόστο του τιμ μάνατζερ, ο Γιάννης Γιαννάκης αποχωρεί από την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών τον ευχαριστούν θερμά για την προσφορά του και του εύχονται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Γιάννης Γιαννάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από δέκα χρόνια στον ΑΡΗ, ένας μεγάλος κύκλος για εμένα κλείνει. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κύριο Ρεντζεπέρη για όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί. Πιστεύω πως πετύχαμε αρκετά πράγματα. Ο κόσμος της ομάδας ήταν πάντα δίπλα μας, είτε παίζαμε στη Μίκρα, είτε στη Βουλγαρία, είτε στην Αυστρία, είτε στο Βέλγιο. Κρατάω τα θετικά από όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι στον σύλλογο κάθε επιτυχία στο μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη.

Συνεχίζει η Αγγελική Τρύψια

Στο μεταξύ ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με την Αγγελική Τρύψια. Η έμπειρη προπονήτρια θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των ομάδων Νεανίδων και Κορασίδων του συλλόγου, ενώ αναλαμβάνει και καθήκοντα μάνατζερ της Ακαδημίας Βόλεϊ Γυναικών.

Η Αγγελική Τρύψια δήλωσε μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άρη:

«Ευχαριστώ τον ΆΡΗ και τον πρόεδρο, κ. Λευτέρη Αρβανίτη για την εμπιστοσύνη, καθώς και τον κ. Αλέξανδρο Γκαντώνα. Είμαι πολύ χαρούμενη που και η επόμενη αγωνιστική χρονιά θα με βρει παρούσα στην μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ. Ο σύλλογος έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι πατάει γερά στο γυναικείο βόλεϊ της χώρας, τόσο με την πορεία του Γυναικείου τμήματος όσο και με τις επιτυχίες των αναπτυξιακών τμημάτων. Σε αυτό το κομμάτι της ανάπτυξης που είναι και η δική μου ενασχόληση, είμαι πολύ αισιόδοξη ότι η πετυχημένη δουλειά που γίνεται θα συνεχιστεί θέτοντας νέους υψηλούς στόχους. Τέλος δε θα μπορούσα να παραλείψω την άψογη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια με τον τιμ μάνατζερ του τμήματος, Γιάννη Γιαννάκη. Είμαι πεπεισμένη ότι ότι αυτό που ξεκίνησε πριν δέκα χρόνια, θα συνεχιστεί και βήμα-βήμα θα έρθουν μεγαλύτερες επιτυχίες».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports