Ακολουθηστε μας

Sports

Νυφαντόπουλος: Πέρασε στα ημιτελικά των 60μ. με την σκέψη στα Τέμπη (video)

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος, πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ στον προκριματικό των 60μ. ανδρών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου με χρόνο 6.72, για να πάρει θέση στα απογευματινά ημιτελικά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής των σπριντ βελτίωσε το προσωπικό του ρεκόρ κατά ένα εκατοστό του δευτερολέπτου (6.73 είχε) και τερμάτισε έκτος σε μία σειρά που είχε μπει με την χειρότερη επίδοση.

«Το ήξερα ότι μπορώ να κάνω ρεκόρ. Ίσως κάνω και κανένα ακόμη το απόγευμα [στον ημιτελικό]. Σίγουρα ήταν περίεργη η διαδικασία να ξυπνήσουμε τόσο πρωί και να μπούμε να τρέξουμε αλλά… να σου πω και κάτι; Τι σημασία έχει;

Είμαστε μαζεμένοι εδώ μία ομάδα που τρέχουμε γρήγορα, πηδάμε μακριά όμως σε 1-2 μέρες και η δική μου η κούρσα και τα αποτελέσματα των παιδιών θα ξεχαστούν. Σημασία έχει όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Καλύτερα ας σιωπήσουμε εις μνήμην αυτών που φύγαμε. Από τη στιγμή που γίνεται όλο αυτό, δεν έχω κάτι άλλο να συζητήσω. Δεν έχει καμία σημασία αν κάποιος τρέξει λίγο πιο γρήγορα ή κάνει ένα ρεκόρ, με όλο αυτό το κακό. Θέλουμε να δώσουμε χαρά πίσω αλλά μπορούμε; Αν τρέξω πιο γρήγορα θα τους δώσει χαρά; Όχι», δήλωσε ο Γιάννης Νυφαντόπουλος στο Gazzetta μετά την πρόκριση του.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports