Ακολουθηστε μας

Sports

«Μαζί για το παιδί» – Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το 6ο NFL ATHENS

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου για συμμετοχή στο 6ο No Finish Line Athens και στήριξη της Ένωσης Μαζί για το Παιδί μέσω του διεθνή φιλανθρωπικού αγώνα, οδήγησε στην εξάντληση των 9.000 θέσεων και η διοργάνωση άνοιξε άλλες 900 θέσεις, δίνοντας παράλληλα παράταση για δήλωση συμμετοχής στον αγώνα έως την Τρίτη 10 Μαίου 2022.

Το No Finish Line Athens διεξάγεται από 25 έως 29 Μαίου στην Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ και αποτελεί τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική, αθλητική, ψυχαγωγική και κοινωνική δράση σε όλη την Ελλάδα, καθώς επί πέντε ημέρες και 100 συνεχόμενες ώρες, χιλιάδες πολίτες συμμετέχουν περπατώντας ή τρέχοντας σε μία μοναδική κινητοποίηση για καταγραφή χιλιομέτρων με σκοπό την στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη.

Οι ατομικές εγγραφές στο 6ο No Finish Line Athens άνοιξαν πάλι από σήμερα στο www.nflathens.com και θα παραμείνουν ανοιχτές έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10 Μαΐου 2022.

Oι ομαδικές εγγραφές εταιρειών, συλλόγων, σχολείων, θα γίνονται δεκτές επίσης έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10 Μαίου 2022, με αποστολή γραπτού αιτήματος από τον/την εκπρόσωπο της ομάδας στο email: teams@nflathens.com

Με την παραλαβή του αιτήματος θα ακολουθήσει γραπτή και τηλεφωνική επικοινωνία από την διοργάνωση για την επιβεβαίωση του αριθμού των μελών της ομάδας.

Η διαθεσιμότητα των 900 θέσεων ανά αγώνα είναι η ακόλουθη:

  • Φιλανθρωπικός ομάδων εταιρειών “100ωρο Charity Walk-Run” (15 ευρώ το άτομο) – 350 διαθέσιμες θέσεις
  • Φιλανθρωπικός ομάδων συλλόγων “100ωρο Charity Walk-Run” (10 ευρώ το άτομο) – 115 διαθέσιμες θέσεις
  • Φιλανθρωπικός ομάδων σχολείων “100ωρο Charity Walk-Run” (10 ευρώ το άτομο) – 32 διαθέσιμες θέσεις
  • Φιλανθρωπικός ατόμων “100ωρο Charity Walk-Run” (10 ευρώ) – 139 διαθέσιμες θέσεις
  • Αγωνιστικός ατόμων “100ωρο Ultra-Marathon” (75 ευρώ με 11 γεύματα και ) – 9 διαθέσιμες θέσεις
  • Αγωνιστικός ατόμων “24ωρο Marathon” (20 ευρώ με 1 γεύμα) – 12 διαθέσιμες θέσεις
  • Aγώνας δρόμου μιλίου “1 Mile Run” (2 ευρώ) – 243 διαθέσιμες θέσεις

Η έναρξη στο No Finish Line της Αθήνας που πραγματοποιείται για την στήριξη της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, με την υποστήριξη και συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και του ΟΑΚΑ, θα δοθεί την Τετάρτη 25 Μαίου στις 09:30 και η λήξη έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Μαίου στις 13:30.

Μέσα σε αυτό το διάστημα οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και ημέρες θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην πανέμορφη κυκλική διαδρομή 1.000μ. εντός της Αγοράς του Καλατράβα, για να προσφέρουν χρήματα στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ανάλογα με τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν.

Μεγάλος Χορηγός του No Finish Line Athens είναι για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική, η ιστορικότερη και μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Ελλάδας, που δίνει ιδιαίτερο βάρος στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά που έχουν ανάγκη!

Premium Partners της διοργάνωσης είναι από φέτος ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς ομίλους μέσων μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Antenna Group και η κορυφαία εταιρεία διεθνώς σε υποκατάστατα γεύματος και πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής Herbalife Nutrition.

Επίσημοι Χορηγοί είναι η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων & οικιακών προϊόντων Lidl, η κορυφαία Ελληνική βιομηχανία εμφιάλωσης & διανομής φυσικού μεταλλικού νερού Ζαγόρι και η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία επεξεργασίας ψαρικών ΚΟΝΒΑ με το brand Trata.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports