Ακολουθηστε μας

Sports

Κύπελλο Γυναικών LOCO, Ξανθοπούλου-Ντούμαντσιτς: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Ο Άρης επιστρέφει σε φάιναλ φορ Κυπέλλου μετά από 25 ολόκληρα χρόνια και όπως ανέφεραν Παναγιώτα Ξανθοπούλου και Μπέτα Ντούμαντσιτς κατεβαίνουν στο Λουτράκι γεμάτες αυτοπεποίθηση και αποφασισμένες για να δώσουν το 100%.

«Ο ημιτελικός με την ΑΕΚ είναι ένα νόκ άουτ ματς όπου ισχύει το ο θάνατος σου, η ζωή μου και περιμένω έναν αγώνα με μεγάλη ένταση. Η ΑΕΚ είναι δεδομένα μια δυνατή ομάδα, αλλά κι εμείς δίνουμε το 100% σε κάθε ματς», είπε η Ξανθοπούλου η οποία πέρσι πανηγύρισε στην Άρτα με τη φανέλα της Ένωσης (στην οποία ξεκίνησε τη σεζόν) και είναι η μοναδική αθλήτρια της ομάδας της Θεσσαλονίκης με εμπειρία από (ελληνικό) Final-4.

«Συμβουλές ιδιαίτερες δεν έχω δώσει, αλλά εξήγησα στα κορίτσια πως είναι πραγματικά κάτι όμορφο και ξεχωριστό. Είναι μια γιορτή που πρέπει να απολαύσουν».

Από την πλευρά της η Ντούμαντσιτς χαρακτήρισε τον Άρη «τυχερό» στην κλήρωση καθώς θεωρεί ότι «οι άλλες δύο ομάδες είναι πιο δυνατές, αλλά σίγουρα θα γίνει μεγάλη μάχη», ενώ έδειξε πολύ αισιόδοξη για την ομάδα της:

«Είμαστε λίγο καιρό μαζί, ωστόσο ανεβαίνουμε συνεχώς. Έχουμε καλή ομάδα, καλές αθλήτριες, έχουμε αυτοπεποίθηση και θα παλέψουμε μέχρι τέλους σε όλες τις διοργανώσεις».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports