Ακολουθηστε μας

Sports

Έπεσε η αυλαία του THESSALONIKI MASTERS – Οι απονομές και οι βραβεύσεις

Με τις απονομές στους νικητές και στις νικήτριες και με τις ειδικές βραβεύσεις έπεσε η αυλαία του THESSALONIKI MASTERS στην πλατεία Αριστοτέλους.

Τα μετάλλια στις Κρητικές Ιωάννα Περδικάκη, Γεωργίνα Αντωνακάκη που κατέκτησαν την 2η θέση έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Χρήστο Μήττα.

Τα χρυσά μετάλλια στην Δήμητρα Μαναβή και στην Λίζα Τριανταφυλλίδη έδωσε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος μαζί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη. Τα έπαθλα στις νικήτριες παρέδωσε ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Χαριτωνίδης.

Τα ασημένια μετάλλια στους φιναλίστ των ανδρών, Θοδωρή Παπαδημητρίου και Στέλιο Τζιουμάκα έδωσε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Θεσσαλονίκης Κυριακή Γιαννακίδου μαζί με την Περιφερειακή Σύμβουλο Βούλα Πατουλίδου.

Την απονομή των χρυσών μεταλλίων στους νικητές Ιάσονα Κανέλλο και Παναγιώτη Ιωαννίδη απένειμε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος και τα έπαθλα της πρώτης θέσης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

Αναμνηστική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη για την άριστη συνδιοργάνωση του THESSALONIKI MASTERS, ενώ του έδωσε και μία μπλούζα της εταιρείας Beacharo που έντυσε τις ομάδες του τελικού με ειδικά διαμορφωμένες εμφανίσεις με φόντο τον Λευκό Πύργο.

Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Χαριτωνίδης απένειμε τιμητική πλακέτα στην Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου για την άριστη συνδιοργάνωση του THESSALONIKI MASTERS.

Ο Πρόεδρος της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Νίκος Δατσέρης απένειμε τιμητική πλακετά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την άριστη συνδιοργάνωση του THESSALONIKI MASTERS. Την πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Χρήστος Μήττας.

Αναμνηστικά δώρα έδωσε στην Ομοσπονδία ο Δήμος Θεσσαλονίκης με τον Δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη να τα απονέμει στον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο.

ΠΗΓΗ: epesth.gr

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports